Romania Curată

Candidat inedit pentru Primăria Bacău: ”Am 23 de ani și candidez”

Cristian Ghingheș, unul dintre tinerii cei mai implicați civic din ultimii ani, a anunțat că va candida pentru Primăria și Consiliul Local Bacău. Ghingheș a fost inițiatorul mai multor acțiuni civice legate de modurile în care este administrat municipiul și în care sunt cheltuiți banii publici. De asemenea, este autorul blogului kristofer.ro, unde a publicat numeroase articole critice la adresa administrației locale și unde, de altfel, la sfârșitul săptămânii trecute și-a anunțat și candidatura:

”M-am hotărât să candidez ca independent la Primăria și Consiliul Local Bacău. Fac asta în primul rând cu gândul că tinerii au nevoie de un reprezentant acolo unde se iau deciziile și apoi pentru a aduce pe agenda publică teme importante, care nu sunt luate în seamă în prezent de către actuala “clasă” politică.

De 9 ani spun lucrurilor pe nume pe blog, de vreo 5 ani activez în societatea civilă, însă mi-am dat seama că din postura de blogger sau de ONG-ist nu pot să fac toate lucrurile pe care mi le-am propus și de care cred că Bacăul are nevoie, chiar dacă în toți acești ani am avut demersuri cu impact la nivel local și național.

Pentru mine va fi o campanie pozitivă, bazată pe idei realiste, concrete, bine argumentate. Îmi doresc să vă demonstrez că încă mai putem spera că în Bacău se poate face ceva.

Aștept cu nerăbdare părerea voastră și, de ce nu, propuneri sau idei despre dezvoltarea pe termen lung a Bacăului. Dacă credeți în mine, vă aștept alături!”


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

One thought on “Candidat inedit pentru Primăria Bacău: ”Am 23 de ani și candidez”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *