Adrian Popescu

Augustin Lazar: Scandalul DNA este produs, nu dezinteresat, de canale media care doresc oprirea luptei anticoruptie

Procurorul general Augustin Lazăr a declarat, marți dimineață, ca „nu este scandal in DNA, ci in jurul DNA”, iar Directia Nationala Anticoruptie este „o structura de elita a Ministerului Public, in care UE a investit bani multi, care are un corp de elita”. DNA „isi va clarifica in zilele urmatoare toate problemele”, mai spune Augustin Lazar. El considera ca „Scandalul (din jurul DNA – n.red.) este produs, nu dezinteresat, de anumite canale media care isi doresc oprirea luptei anticoruptie.”

Augustin Lazăr

Potrivit Agerpres, procurorul general a afirmat ca nu a primit „nicio instiintare oficiala” privind evaluarea pe care ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat-o ieri pentru activitatea manageriala de la DNA si la Parchetul General, dar a adaugat ca „ministrul Justitiei are dreptul sa ceara o asemenea verificare”.

Augustin Lazar a mai spus ca „Nu ma tem de nimic, Ministerul Public este o institutie puternica, echilibrata, care isi face datoria in conformitate cu legea.”

El le-a spus jurnalistilor ca „Sugerati dumneavoastra ca exista scandal in DNA. Scandalul este in jurul DNA. (…) Eu va asigur ca DNA este o structura de elita a Ministerului Public, in care UE a investit bani multi, cu un corp de elita. DNA isi va clarifica in zilele urmatoare toate problemele. Scandalul este produs, nu dezinteresat, de anumite canale media care isi doresc oprirea luptei anticoruptie. Faptul ca cineva a greșit nu înseamnă in DNA tensiuni. Acel cineva va fi găsit si lucrurile se vor clarifica.”

 


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

5 thoughts on “Augustin Lazar: Scandalul DNA este produs, nu dezinteresat, de canale media care doresc oprirea luptei anticoruptie

 1. marius

  care lupta anticoruptie?!!! Aia care musamalizeaza coruptia si evaziunea facuta de catre corporatiile multinationale?!!!

  Reply
 2. alexandra

  NU CRED CĂ SUNT DOAR CANALE MEDIA. SĂ FIM SERRIOȘI. MULȚI POLITICIENI AU PROBLEME CU DNA.UL. TOȚI ÎȘI DORESC O LUPTĂ ANTI CORUPȚIE DAR CARE SĂ NU-I VIZEZE PE EI. NU AM MAI AUZIT DESPRE PRECIZAREA VREUNUI PRAG VALORIC ÎN CEEA CE PRIVEȘTE ABUZUL ÎN SERVICIU. NUMAI LA NOI SE POATE. NU CUMVA SUNT INTERESE FFF.MARI PENTRU DISTRUGEREA DNA ?

  Reply
 3. T. Bucur

  E de neinteles cum tuturor, dar absolut tuturor intitutiilor le e o frica viscerala de haita de la A3, facand referiri la ea doar indirect, aluziv,, nenominal! Haita A3 a reusit sa bage frica in oasele tuturor factorilor de decizie din Romania, inclsiv Procurorului General.

  Reply
 4. gabriel

  Procurorii DNA se fagociteaza intre ei datorita balivernelor din presa?Asta este din ciclul – nu e ceea ce vezi Costica,e altceva,este electricianul!Faptul ca procurorul general manifesta ingenuitate de pitipoanca de televiziune in comunicare,explica partial rezultatele lamentabile ale Parchetului General,preocupat doar de imaginea publica.Dosarul privind OG 13 s-a inchis.Cunoastem de ce s-a deschis.Ar fi mai mult decat rezonabil,in numele adevarului sa aflam de ce s-a inchis!…deoarece in opinia mea, simplificând lucrurile, Ministerul Public, care face parte din Guvernul Romaniei,a anchetat presupuse fapte ale propriului guvern,la presiunea publica sustinuta si de institutia prezidentiala.Este la fel ca in cazul DNA-ului o problema interna ,numai ca de data asta in cadrul Guvernului.Atunci ,scandalul a fost generat de opinia publica?Cam fragile institutiile astea care par sa se dezintegreze pe baza parerilor din strada sau din media!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *