Romania Curată

Atac terorist în Germania cu cel puțin 9 morți! VIDEO cu momentul atacului

Cel puțin nouă persoane au fost omorâte și alte 16 au fost rănite, vineri seară, într-un atac terorist ce a avut loc într-un mall din Munchen. Deși poliția germană a suspectat că ar fi vorba despre mai mulți atacatori, până la urmă s-a concluzionat că este vorba doar despre un trăgător, un tânăr de 18 ani de origine iraniană care locuia în Munchen de cel puțin doi ani. Potrivit CNN, în jurul orei 18, teroristul a început să tragă la întâmplare lângă restaurantul McDonalds aflat peste stradă de centrul comercial respectiv, apoi s-a îndreptat către mall.

Olympia Shopping Center este situat în partea de nord a orașului Munchen, într-o zonă bună, fiind foarte populat la ora respectivă.

Poliția germană a anunțat ulterior că atacatorul s-a sinucis. Printre victime sunt și copii.

Deocamdată nu se știe care a fost motivația tânărului. Acesta nu este cunoscut de poliție ca făcând parte din vreo grupare jihadistă.

Pe rețelele de socializare au apărut înregistrări cu momentul în care atacatorul a început să tragă.

 


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *