Romania Curată

ASTĂZI: Protest în liniște în fața Ambasadei Turciei din București

”Represiunea pe care guvernul turc o organizează în aceste zile este neconstituţională şi anti-democratică. Aproximativ 50.000 de persoane sunt afectate, din armată, poliţie, magistratură, administraţie publică, învăţământ superior. Folosind eşecul unei lovituri de stat militare, Erdogan şi oligarhia lui doreşte să îngenuncheze complet societatea turcă. Să o conducă după perceptele islamului şi împotriva tradiţiei ei seculare moderne.”, se arată în evenimentul de pe mobilizare de pe Facebook, în care se anunță organizarea unui protest în liniște, astăzi, de la ora 19.00, în fața Ambasadei Turciei din București, de pe Calea Dorobanților, nr. 72.

”Am fost solidari cu protestatarii de la #occupygezi. Avem încredere că viitorul Turciei va fi unul democratic şi fără violenţă. Şi suntem alături de cei care suferă pe nedrept şi cei care vor o Turcie democrată şi seculară.”, se arată în evenimentul intitulat: ”Standing for Turkey, Standing for Democracy, Standing for Human Rights”.

Conform organizatorilor, la protest va fi imitat gestul coregrafului turc cunoscut drept „Standing man”.

La faţa locului nu se va vorbi. Dacă reprezentanţii Jandarmeriei vor solicita actele, ofereriţi-le în linişte, se mai arată în evenimentul de mobilizare.

***

Dacă ești interesat, vino și tu la protest și anunță-ți și prietenii!


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *