Romania Curată

ANAF anunță că scoate la licitație sediul Antena 3

ANAF a anunţat vineri seara că „va începe demersurile pentru scoaterea la licitaţie a bunurilor confiscate”, după cea, anterior, inspectorii săi prezentaseră Antena 1 şi Antena 3 notificarea de evacuare a sediilor posturilor, punând astfel în executare o sentinţă penală din 2013, potrvit unui comunicat citat de Mediafax.

ANAF precizează că a răspuns vineri unei solicitări a reprezentanţilor Antena TV Group SA de a avea o întâlnire, la întrevedere fiind prezentate „stadiul procedurii de valorificare a imobilelor potrivit sentinţei definitive nr.888 pronunţate de Curtea de Apel Bucureşti în data de 08.08.2014 şi continuarea procesului de validare a executării acesteia”.

„În conformitate cu OG. 14/2007 şi în cadrul procedurii de valorificare a imobilelor, ANAF va începe demersurile pentru scoaterea la licitaţie a bunurilor confiscate”, se spune în comunicatul ANAF.

Fiscul a somat luni Antena 3 să elibereze în cinci zile, potrivit legii, sediul de pe șoseaua București- Ploiești, confiscat de stat în baza hotărârii judecătorești din august 2014 din cazul Voiculescu-ICA.

 


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *