Romania Curată

ALERTĂ! Au început tăierile de copaci în zona cunoscută sub numele Grădina Versailles (șos. Kiseleff)

Conform unei fotografii primite de la un cititor al României Curate, au început tăierile de copaci. ”Bună ziua, au reînceput lucrările de defrișare și curățare a zonei Kiseleff 45 (Grădinile Versailles). Astăzi au tăiat doi brazi pe proprietate. Se pare că se reîncepe pregătirea terenului pentru construcția blocurilor”, se arată în mesajul primit împreună cu fotografiile de mai jos.

VOM REVENI CU AMĂNUNTE.

Citește aici de ce Asociația Salvați Bucureștiul consideră că autorizația de emisă de Primăria Municipiului București pentru proiectul de pe Kiseleff nr. 45 este ilegală.

taieri kisselef

taieri kiseleff 2 taieri kiseleff 3 taieri kiseleff 4


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

4 thoughts on “ALERTĂ! Au început tăierile de copaci în zona cunoscută sub numele Grădina Versailles (șos. Kiseleff)

 1. Catalin Boteanu

  Garda de Mediu impreuna cu DNA ar trebui sa se activeze! Opriti taierile ilegale de copaci din parcuri!

  Reply
 2. Augustin

  La garda de mediu se pot face sesizari pe mail, la care insa nu va raspunde nimeni, iar telefonic vei vorbi in cel mai bun caz cu un robot. Un alt organ infiintat ca e musai, dar legat la ochi pentru a nu deranja. In fata sediului de pe blv. Unirii se usuca aproape toti copacii in urma lucrarilor de amenajare, dar nu sa vede dinauntru…
  In alta ordine de idei, problema este cine da aceste autorizatia de taiere, nu cumva primaria capitalei? Ca pana anunti garda, pana vine, a cescut deja alt copac!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *