Alegeri europene in Marea Britanie si Olanda

In Marea Britanie si Olanda alegerile europene au inceput, joi, insa absenteismul in cele doua tari se anunta destul de mare.

In Olanda, birorurile de vot s-au deschis la 07.30 (08.30, ora Romaniei). Aici vor fi alesi 25 de eurodeputati, iar rezultatele vor incepe sa fie transmise de joi seara, anunta AFP.

In Marea Britanie, alegatorii pot vota de la ora locala 07.00 (09.00, ora Romaniei). Laburistii premierului Gordon Brown, in cadere libera in sondaje, risca sa se clasaze pe locul trei.

Dupa britanici si olandezi, va veni randul irlandezilor si cehilor sa se duca la urne, apoi a letonilor, slovacilor, maltezilor si cipriotilor.

Duminica vor vota 19 state din UE – printre care Germania, Franta, Italia, Spania, Polonia si Romania.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *