Romania Curată

#alegecucap Un clip genial dedicat alegerilor a devenit viral pe Facebook din primele ore de la lansare (VIDEO)

”Am filmat acest clip cu niște camere speciale, care văd viitorul. E posibil ca viitorul să nu fie chiar atît de trist, dar e la fel de posibil să fie. #alegecucap ”, este anunțul publicat de grupul clujean Epic Show, de pe Facebook, marți (30 noiembrie), în jurul orei 19.30. După doar două ore, clipul adunase peste 15.000 de vizualizări și aproape 300 de share-uri. După ce îl vedeți (mai jos), veți înțelege și de ce. Și credem că îl dați și voi mai departe.

***

România Curată va publica luni, 5 decembrie, Lista Neagră a candidaților la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Dacă e să #alegicucap, să știi de cine să te ferești.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *