Romania Curată

Activistul Erwin Albu, candidat la Primăria Codlea, agresat de angajații unei firme care asfalta pe ploaie (VIDEO)

Activistul Erwin Albu, care candidează pentru funcția de primar în localitatea brașoveană Codlea din partea Alianței Electorale ”Uniunea pentru Codlea + Forumul German”, a trimis României Curate o înregistrare video în care se vede cum este agresat verbal și fizic de către muncitorii pe care îi filma pentru că asfaltau pe timp de ploaie.

Conform mesajului transmis de Erwin Albu, violențele au avut loc ieri (sâmbătă, 7 mai). ”7 mai 2016, Afară plouă, dar se asfaltează fără nicio jenă. Este campanie electorală și banii publici trebuie tocați indiferent de calitatea lucrărilor, ca să se ia ochii alegătorilor. Asfaltangii (Eurostrada) abonați la conducta cu multe milioane de euro din bugetul local, devin violenți și iau la bătaie pe oricine sesizează netrebnicia lor. Activistul Erwin Albu, candidat anti-sistem la Primăria Codlea din partea Alianței Electorale ”Uniunea Pentru Codlea+Forumul German”, a filmat întreaga campanie de asfaltare pe ploaie. După ce i-a luat la întrebări pe muncitori și a protestat încercând să oprească lucrările în bătaie de joc, acesta a fost atacat și bătut de către câțiva dintre Doreii care și-au pierdut cumpătul, deranjați de la lucrul de mântuială. Chiar și în prezența echipajului de Poliție care a venit la fața locului în urma apelului telefonic al lui Erwin, angajații firmei Eurostrada au proferat injurii și amenințări la adresa acestuia, fiind apoi amendați de către forțele de ordine. În urma plângerilor depuse de către activistul din Codlea, s-au deschis dosare penale pentru vătămare corporală și amenințări, iar un avocat se ocupă de chemarea în judecată a firmei respective, a cărei angajați au reacționat atât de violent chiar în timpul programului de lucru.”, se arată în mesajul primit de la Erwin Albu.


Potrivit mesajului primit, în urmă cu trei săptămâni, a mai avut loc un eveniment asemănător cu aceeași protagoniști, care s-a lăsat doar cu îmbrânceli, atunci Erwin Albu blocând din nou cu succes o asfaltare în condiții meteo nefavorabile.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *