Romania Curată

Activista civică Roxana Wring, colega noastră la România Curată, noua președintă a USR București

Roxana Wring, activistă civică și colegă cu noi la România Curată, a fost aleasă președintă a filialei USR Bucureşti în urma alegerilor interne de duminică, 10 septembrie, alături de o nouă echipă a Biroului municipal.

Noii vicepreședinți ai filialei USR Bucureşti sunt Florin Cobzac, Andreea Vasilescu, Vlad Gheorghe și Marian Bumbar. Din noua echipă a Biroului municipal mai fac parte Mihai Daneş, Cristi Ghica, Adrian Alexandru, Ştefania Petre, Ana Maria Ciceală, Cristian Roşu, Marius Gheorghe și Andrei Bogdan. Pentru cele 12 locuri din Biroul Municipal au candidat 44 de membri USR.

Alături de Roxana Wring pentru postul de președinte al filialei au candidat alți trei membri USR, respectiv Dumitru Dobrev, Marie-Louise Sebe și Alexandru Cristian Surcel. Roxana Wring a fost aleasă cu 59 de voturi din cele 97 valabil exprimate.

Noua președintă a filialei, Roxana Wring, și-a propus ca USR trebuie să devină pentru bucureșteni partidul administrației publice incoruptibile și competente.

PSD lasă în urmă un dezastru de proporții: un oraș a cărui infrastructură este aproape de colaps, un buget secătuit de pomeni electorale și o administrație opacă, politizată, incompetentă. USR trebuie să fie vârful de lance al luptei anti-PSD, este de datoria noastră să luptăm pentru salvarea Bucureștiului. Suntem singurul partid care o poate face. Vom construi o organizație puternică, creând coeziune internă și insistând pe reguli și proceduri clare, și vom elabora un program politic, USR București 2020, credibil, cu obiective specifice, măsurabile, accesibile, relevante și încadrate în timp”, a declarat Roxana Wring.

Roxana Wring este membru fondator USB și USR, fost președinte al ONG-ului ProDoMo, membru în Alianța pentru o Românie Curată.

Congresul USR și clarificările sale – Roxana Wring: Eu nu vreau ca USR să refacă o alianță a dreptei care să nu schimbe nimic

 


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

3 thoughts on “Activista civică Roxana Wring, colega noastră la România Curată, noua președintă a USR București

 1. Sofia Covaci

  Brava, ce sa zic?! Dar de ce nu mai apar Nicusor Dan si Clotilde Armand?! Personal am votat USR pentru ca cei doi au luptat din rasputeri pentru promovarea acestui nou partid, au personalitati puternice s.a.m.d. Ca de fiecare data cand votez „alesii” dezamagesc!

  Reply
  • Dumitru

   Pentru ca au fost dati de o parte si au bunul simt sa nu faca circ in public (ceea ce devine rar in ziua de azi). A explicat AMP bine ce s-a intamplat in USR…

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *