Romania Curată

Susține, acum, SAR! Susține, acum, România Curată!  

Salutare, prieten al bunei guvernări,

Oamenii de bine se cunosc, se văd și se implică!

Am pornit la drum încă din 1996, Societatea Academică din România (SAR) fiind unul dintre cele mai vechi think-tank-uri ale țării noastre, având ca fondator și președinte pe Alina Mungiu Pippidi. Am fost alături de atâtea ori, luptând împotriva corupției și a corupților, incompetenților și impostorilor, pentru educație, pentru Roșia Montană, păduri și aer curat, pentru servicii publice de calitate, pentru respectarea drepturilor cetățenilor și pentru multe alte cauze. Când nu ai fost direct alături de noi, ne-ai urmărit pe site-ul România Curată, locul unde i-am promovat și pe cei mai activi și implicați cetățeni și acțiunile lor.

Printre cele mai importante reușite ale Societății Academice din România pornind de la Legea liberului acces la informații de interes public (Legea 544/2001) – proiect care a fost finanțat doar de dorința de transparență decizională. Am reușit să responsabilizăm administrații locale pentru finanțarea adecvată a școlilor, să sprijinim educația tinerilor care își doresc să schimbe în bine comunitățile unde s-au născut. Am folosit instrumentele noastre pentru a afla informații de interes public de la instituțiile de interes pentru tine. Am divulgat secretele rețelelor corupte, nepotismul și impostura din universități, iar când vocea cetățenilor a fost ignorată am pus umărul la mobilizarea lor în stradă, cum a fost în cazul luptei cu Mafia Pădurilor

Dorim să mergem mai departe împreună în lupta noastră pentru o guvernare de calitate, transparentă și în favoarea cetățenilor!

Pentru aceasta avem nevoie, acum, de sprijinul tău! Avem nevoie să ne acorzi un minut pentru a completa un formular.

Direcționează 3,5% din impozitul tău pe venit, pentru ca noi, Societatea Academică din România și România Curată, împreună cu ajutorul oferit de tine, să facem bine, chiar de la firul ierbii.

Data limită pentru sprijinul tău este 23 mai, dar nu lăsa pe mâine, ce poți face acum! Fiecare formular e prețios pentru lupta noastră, deoarece efortul tău și al celor ca tine merită să se facă simțit în viețile oamenilor pentru care lucrăm în proiectele noastre. Oameni ca tine, ca noi, ca bunicii, părinții și copiii tăi!

Așadar, nu lăsa pe mâine sprijinul pe care ni-l poți acorda astăzi: completează formularul 230 de redirecționare a 3,5% din impozitul tău pe venit către Societatea Academică din România.

”Costă” doar un click (aici) și un minut!

Cu prietenie,
Echipa Societății Academice din România,
Redacția România Curată


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *