Dorin Tudoran

Să spunem un NU hotărât candidatului Klaus Iohannis!

Timp de un deceniu, Domnia Sa ne-a explicat că singura șansă a statului de drept în România este președintele Traian Băsescu.

Acum, Domnia Sa ne explică cine și de ce este un candidat “credibil și onorabil”; firește, din perspectiva continuării “Căii Băsescu”.

Dna Monica Macovei este cea mai bună, fiindcă se află deja în “Panteonul Onoarei“, introdusă chiar de Domnia Sa. Deci – credibilă și onorabilă.

Dl Cristian Diaconescu este un candidat credibil și onorabil, fiindcă, în afară de a fi credibil și onorabil per se, este susținut chiar de credibilul și onorabilul președinte Traian Băsescu, care e suținut de Domnia Sa. Deci – credibil și onorabil.

Dl Cătălin Predoiu este un candidat credibil și onorabil, fiindcă s-ar putea simți onorat să fie lingușit, în mod credibil și oarecum onorabil, de Domnia Sa, credibil și onorabil propagandist al PDL, iar unele dezacorduri pot fi șterse cu buretele; în mod credibil și onorabil.

Un NU hotărât însă trebuie spus candidaturii dlui Klaus Iohannis, dar nu pe criteriile invocate de Domnia Sa – credibilitate și onorabilitate.

Cu un Iohannis la Cotroceni, accesul Domniei Sale la președinte ar putea fi sever restricționat de prezența consilierului prezidențial Andrei Muraru, considerat un fel de ”dușman istoric”.

Și asta ar constitui o lovitură de stat – incredibil de neonorabilă.

Lipsit de acces și la un nou guvern Ponta, Domnia Sa ar putea deveni chiar victima unui linșaj comis de forțe peroniste din Vlașca și Teleorman și gherile lukașenkiste cu cartierul general în Muzeul Brukenthal.

Acestor forțe antidemocratice li se vor alătura, cu siguranță, cheguevariștii uitați printre cojile de pepeni roșii din pivnița Casei Județene de Pensii din Dăbuleni – Dolj.

Pe scurt, trebuie făcut totul pentru evitarea răspunsului peronist: Maestre, a înțărcat bălaia!

Deh, d’ale “șamanismului”.

sursa: Dorintudoran.com


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

One thought on “Să spunem un NU hotărât candidatului Klaus Iohannis!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *