Ileana Renia

Moise Guran, făcut sandwich pe Facebook după o nouă încercare de sabotare a lui Nicușor Dan: „Sunteți un cal troian și ar trebui să vă fie rușine!”

Antipatia lui Moise Guran pentru Nicușor Dan nu mai este un secret pentru nimeni. PLUS că putem bănui care este rolul fostului jurnalist-consultant în USR: ca șef de campanie, să se asigure că scapă de Nicușor Dan, contrar voinței asumate a propriului partid, în ciuda celorlalți membri USR care mai cred că partidul nu s-a format doar ca să fie trambulina unor oportuniști iubitori de servicii secrete.

Aseară, Guran a oferit încă o mostră în acest sens, total nepotrivită din poziția sa de coordonator al campaniilor USR, partid care l-a desemnat deja candidat pe Nicușor Dan prin votul democratic al membrilor săi.

La fel cum a făcut la Prezidențiale cu Paleologu, un candidat teleghidat anti-Barna, PNL încearcă de fapt același joc de fragmentare, prin proxy (Băsescu-Nicușor Dan), împotriva Alianței USR-PLUS.

Ce vrea să spună aici Moise Guran e că Nicușor Dan este un proxy al PNL și că este pentru Vlad Voiculescu ce a fost Paleologu pentru iubitul său președinte Dan Barna. O inepție totală, dar ce mai contează când ai o armată de troli care te susține?

Totuși, cu troli cu tot, a fost făcut sandwich pe Facebook de Theodor Paleologu, dar și de Stelian Ion, vicepreședinte al USR.

  • Theodor Paleologu: Iată cum barniștii se pregătesc să-l înjunghie din nou pe Nicușor Dan… Aceeași imbecilitate a sectei salvaționiste: Barna a pierdut 700.000 de voturi din cauza lui Paleologu, nu a propriilor greșeli.
  • Stelian Ion: Nu ăsta ar trebui să fie rolul tău în USR, sau în PLUS, sau între USR și PLUS, că deja nici nu mai știu unde te situezi… Postarea asta nu ajută deloc, ci încurcă, pune gaz pe foc. Te rog să fii imparțial. Dacă ai ales să intri în structura de coordonare a Alianței încearcă să tragi pentru Alianță, nu pentru o parte a ei.
  • Ilinca Macarie, USR București: sunteti membru USR? Daca sunteti, nu va e rusine sa atacati candidatul nostru la primarie? Este asa de evident ca ati fost bagat in partid ca sa sustineti candidatul PLUS. Sunteti un cal troian si ar trebui sa va fie rusine. 

Poate se trezesc și ceilalți USR-iști…


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

3 thoughts on “Moise Guran, făcut sandwich pe Facebook după o nouă încercare de sabotare a lui Nicușor Dan: „Sunteți un cal troian și ar trebui să vă fie rușine!”

  1. JK

    Ați uitat să precizați din ce organizație USR este Theodor Paleologu: USR Constanța, USR Murfatlar, USR Pleșcoi, USR Nana, USR Mihăileanu? Ori USR Chivas Regal 15?

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *