Dorin Tudoran

Logo pentru București

Cum designerul timișorean Narcis Teodor Lupou, anunțat inițial drept câștigător al concursului deschis pentru realizarea unui nou logo al Bucureștiului, a fost descalificat, fiindcă cele patru inimioare multicolore propuse de el seamănă prea mult cu logo-ul orașului Taipei, propun juriului un proiect al lui DION (Daniel Ionescu).

Nu am nicio îndoială că proiectul va avea susținerea paraparlamentară a Comisiei Juridice a Senatului, sprijinul moral al deținutului Adrian Severin, fost europarlamentar, sprijinul ruralo-urban al binomului Elena Udrea – Liviu Dragnea și că președintele-senator Traian Băsescu va milita din toate puterile și răsputerile sale pentru victoria acestui logo.

Nimic nu poate sta în calea succesului acestei propuneri! Dar nimic!

Desen & © - DION

Desen & © – DION


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

2 thoughts on “Logo pentru București

  1. Gheață_la_cap

    E sexist. Lângă, ar trebui și două bare mai ondulate, ca să deseneze profilul bustului, talia și șoldurile, dacă tot ați adus vorba de doamna U. Dimpreună și încadrând înnebunitorul ei trup, înnebunitor mai ales dacă navighezi pe mările frustrărilor cu nava-far a ideilor bune despre sine, fără să pui picioarele pe pământul rațiunii.
    Și sub, să scrie numele corect al orașului: Bükreş.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *