Daniel Befu

La 11 luni de la inaugurare, noul tronson din Bulevardul Sudului din Timisoara, a inceput sa se degradeze

Noul tronson al bulevardului Sudului, inaugurat în iunie 2013, după o investiție de 400.000 de lei a societății Confort a inceput deja sa se deterioreze. 

Bulevardul Sudului a constat în realizarea a două benzi de circulaţie, câte una pe fiecare sens, de la bulevardul Dr. Iosif Bulbuca până la strada Cerna, precum și amenajarea unei pistă pentru biciclişti pe o parte a drumului şi a unui trotuar pe cealalaltă. La 11 luni de la inaugurare, pe trotuar şi pista pentru biciclişti au răsărit decupaje umplute cu piatră. Reprezentanţii Direcţiei Tehnice a municipalităţii au declarat jurnaliștilor de la TION, cei care au prezentat primele imagini cu cariile din carosabil: 

„O refacem… Cum circulă şi maşinile de mare tonaj pe acolo se mai degradează. E drum provizoriu şi, fiind în garanţie, am pus firma să-l refacă. Se mai trece cu maşinile grele pe acolo şi erau degradate câteva porţiuni. Nu s-a intervenit pe carosabil, ci pe trotuar şi pe pistă. Porţiunile sunt decupate, au fost compactate cu piatră spartă şi trebuie asfaltate. Este un drum provizoriu, făcut prin stabilizare, înainte a fost pământ acolo. Oricum, lucrarea este în garanţie, 2 ani este garanţia”.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *