Romania Curată

Independentul George Simion mai are nevoie de 25.000 de semnături pentru a candida la europarlamentare!

George Simion, președintele platformei unioniste Acțiunea 2012, este unul dintre independenții cu mari șanse de a intra în competiția electorală pentru Parlamentul European. Până la această dată, el a strâns trei pătrimi din totalul de semnături necesare, adică aproximativ 75.000 din ținta uriașă de 100.000. Așadar, pentru a candida, unionistul mai are nevoie de 25 de mii de semnături de susținere până pe 25 martie!

Printre obiectivele candidaturii lui George Simion se află unirea României cu Republica Moldova, protejarea drepturilor românilor din comunităţile istorice şi diaspora, sprijinirea românilor din judeţele Covasna, Harghita şi Mureş, dar și „dezvăluirea structurilor mafiote” de la Bucureşti şi Chişinău care blochează dezvoltarea României şi a Republicii Moldova.

Am 33 de ani şi mare parte din viaţa mea am luptat pentru cauzele pe care le-am considerat drepte. Am bătut la orice uşă pe care am văzut-o, când nu s-a putut pe uşă am intrat pe geam. Am speculat orice spărtură în zidurile sistemului ca să reuşim să îl spargem. Tot pe ziduri am scris mereu că ‘Basarabia e România’, un adevăr care trebuie să fie înţeles de fiecare român. Am făcut tot ce era posibil şi ne-am gândit că următorul pas este o candidatură la Parlamentul European. Următorul pas este să fim noi soluţia. Ţara noastră este astăzi mică, atât ca anvergură, cât şi ca perspectivă şi speranţă. Ţara noastră este mică teritorial, pentru că avem astăzi conducători mici. Noi vrem ca ţara să fie mare.

Iată-mă azi în faţa dumneavoastră pentru a ajunge europarlamentar. Sunt eu pregătit pentru lucru ăsta? Eu vă spun sincer că nu sunt pregătit să fiu parlamentar european, dar ne pregătim. Am o cauză dreaptă de partea mea şi am modele din trecut. (…) O Românie mare într-o Europă unită – asta ne dorim. Nu sunt un politician, nu ştiu să vorbesc ca un politician şi nici nu îmi doresc să vorbesc ca un politician despre lucruri pe care nu le cunosc, dar vă asigur că am buna credinţă de a învăţa. Pornim campania noastră – ‘România Mare în Europa’ – de la lucrurile pe care le stăpânesc şi unde am expertiză. ‘România Mare în Europa’ înseamnă Basarabia unită cu ţara, înseamnă apărarea intereselor românilor din Harghita şi Covasna, a celor din Timoc şi Cernăuţi, a celor din Bugeac până în Transcarpatia şi în Peninsula Balcanică. – George Simion

Află aici unde și cum poți semna pentru George Simion!


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

One thought on “Independentul George Simion mai are nevoie de 25.000 de semnături pentru a candida la europarlamentare!

  1. Adrian

    Nu înțeleg de ce nu depune listă cu, să zicem, zece susținători și apoi să conteste invalidarea. Ok, au mai făcut-o și alții în alți ani. Totuși, e o bătălie inclusiv juridică. Dacă cele 75 de mii de persoane vor depune diverse cereri de susținere în cadrul procesului, poate va fi mai clar c-avem ca societate o problemă prin nr cerut de susținători.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *