Dorin Tudoran

Hârtia de turnesol a fost condamnată

Dacă nu știați, aflați acum de la dl Ion Cristoiu – însănătoșirea Justiției românești depindea de verdictul în procesul dnei Elena Udrea. (AICI)

Dacă dna Udrea era achitată, Justiția era pe cale de însănătoșire. Dacă dna Udrea era condamnată, Justiția era în moarte clinică.

Dna Udrea a fost condamnată. Urmează ca dl Cristoiu să fie maestrul de ceremonii (preot și altele) la înmormântarea Justiției. (AICI)

Declarația dnei Udrea (rămasă din ministru, parlamentar și altele doar o penală putred de bogată și “refugiată politic”) este “pe linie”. (AICI)

Câtă vreme a făcut parte din sistem — aflându-se chiar în moțul lui –, sistemul era bun și da măsura unui adevărat Stat de Drept.

De când sistemul a renunțat la serviciile dnei Udrea, sistemul  a devenit corput până în măduva oaselor și săvârșește numai orori.

Cu alte cuvinte, când aceeași Justiție trimitea în pușcării adversari politici ai cuplului Băsescu-Udrea, sistemul era OK iar Justiția – independentă.

Azi, când a dna Elena Udrea este condamnată de aceeși Justiție, aceasta din urmă devine “independentă” iar sistemul – mizerabil. Absolut de înțeles.

Binomul Băsescu – Udrea era o splendoare a democrației. Binomul Coldea – Kövesi este o chintesență a mafiei politice. Absolut de înțeles.

Ce nu se înțelege rămâne cine al cui papagal este – Ion Cristoiu al Elenei Udrea sau invers — nu că ar conta prea mult, dară, însă, totuși…

În sfârșit, mitocanii ăia de la Netflix ar trebui să se simtă și să-i facă oferta pe care dna Udrea visase că o primise – Noblesse oblige, ce mama dracului!


Sursa: dorintudoran.com


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *