Mihai Goțiu

FOTO: TERENURI DE GOLF identificate în România…

”Mă bucur să întâlnesc aici atâția oameni pasionați de golf, un sport care nu este deloc exclusivist și CARE OFERĂ UN FOARTE BUN PRILEJ PENTRU A PETRECE MAI MULT TIMP ÎN NATURĂ” – Klaus Iohannis, președintele României, după o partidă de golf, la doar două zile după ce un activist de mediu și doi jurnaliști independenți au fost bătuți cu brutalitate de Mafia Pădurilor. Probabil că deranjau lucrările de amenajare ale unui nou teren de golf în pădurile României…


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

5 thoughts on “FOTO: TERENURI DE GOLF identificate în România…

  • Ion

   Dacă l-am votat, nu înseamnă c-o să mergem cu el în mormânt, nici că-i aprobăm orice. Nemaivorbind că aveam și alternative, de parcă serviciile organizaseră Ziua Porților Deschise !!!!!!!!!!!!!!!

   Reply
 1. Ion

  Muțenia lui Iohannis și a consilierilor lui pe probleme de mediu (dacă are așa ceva!) este remarcabilă. Băieții din sudul Italiei ar trebui să vină în stagii la Cotroceni, să învețe cum se respectă (și se impune) o Omerta de miliarde de dolari!
  În ziare, pe facebook, pe bloguri, pe la unele televiziuni, subiectul fierbe, ei … tac. Nici măcar un comunicat de presă de complezență.
  Dacă poarta nouă ar vorbi, probabil că i-ar spune … înaltului demnitar: „De ce te uiți la mine cu atenție și îngrijorare?”

  Reply
 2. para

  Geniale pozele.

  Acum nu mai e nici un dubiu ca fratii MontGolfier au fost romani, iar ceea mai mare contributie a lor la progresul umanitatii a fost Golful. Povestea cu baloanele e doar un fake-news infantil (https://www.youtube.com/watch?v=eJb1njvRZNo ) lansat de adversarii Romaniei si ai acestui sport neaos !
  Din pacate, descoperirea lor a trebuit sa astepte multa vreme sa poata fi implementa eficient. Industrializarea pe baza arderii (a se citi raderii) padurilor a intampinat inca de la inceput rezistenta inversunata a nespalatilor din varful muntelui, care se tot rascoala de ceva vreme, ba impotriva lui Cuza, ba a lui Ferdinand si a industriasilor austrieci de dinaintea razboiului, ba a bombardamentelor Axei sau ale rusilor si nemtilor de dupa aia, ba a comunistilor, ba a IKEA si Schweighoffer, ba a proiectelor de autostrada, ba a turismului balnear pentru cei care sufera de dureri de spate de la fotoliile de cocktail neergonomice.

  Acum ca tema e pe val hai sa facem un dosar pentru UNESCO prin crearea unei retele nationale a peisajelor culturale pe baza de golf.

  Bilele (de golf) invinge !

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *