Andreea Petrut

Eroi nu sunt doar în spitale

Eroi sunt și băieții și fetele de la glovo și de la alte firme de curierat și casierițele și casierii din supermarket-uri și lucrătorii în salubritate și toți oamenii cu sau fără facultăți, care își riscă sănătatea sau chiar viața pentru ca noi să stăm acasă în siguranță și să ne lipsească cât mai puține, măcar din lucrurile materiale!

Curiorii Glovo au protestat azi la Cluj. Oamenii sunt nemulțumiți pentru că firma a scăzut bonusul pe care îl plătește de la 1,5% pe kilometru din valoarea comenzii, la 1,1% / km.

#solidaritate 

Mai mulți curieri Glovo s-au adunat marți în Piața Mihai Viteazu, lângă Hala Agroalimentară, și au făcut grevă. Oamenii sunt nemulțumiți pentru că firma a scăzut bonusul pe care îl plătește de la 1,5% pe kilometru din valoarea comenzii, la 1,1% / km.

Am dori să măriți bonusul pe kilometru! Având în vedere situația aceasta, riscul la care ne supunem zi de zi, fiecare dintre noi, cu acest coronavirus, cred că am merita măcar un bonus mai decent, având în vedere că aproape fiecare dintre noi respectăm 100% din regulile impuse și ne conformăm astfel încât fiecare client să primească ceea ce a comandat, în timpul cel mai scurt și cu cea mai mare seriozitate! Doar gândiți-vă câți oameni își riscă sănătatea sau chiar viața pentru ca clienții să fie mulțumiți și în siguranță! Consider că toți ne putem înțelege și putem cădea la un comun acord având în vedere situația în care suntem. Chiar nu cred că cerem absolutul, cerem doar un bonus mai decent, care să ne favorizeze și pe noi în plină pandemie!”, ne-a relatat un curier pentru Știri de Cluj


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

One thought on “Eroi nu sunt doar în spitale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *