Adrian Popescu

Cerem premierului Cîțu să descretizeze planul lui Ghinea

Printre cele mai odioase acte ale lui Cristian Ghinea la ministerul cu nume pompos pentru el creat a fost secretizarea PNRR, în total dispreț față de acele grupuri de populație care vor suferi impactul sutelor de condiții introduse (de la mineri la elevi). Ghinea, un “băiat deștept” cu înclinații secretomane pretinsese ani de zile că e un membru al societății civile care luptă pentru transparență, pînă s-a retras în anul 2012 din Alianța pentru o Românie Curată deoarece negocia să devină ONG-ul strategic prin care MAE (și alte acronime) să își facă politica de vecinatate. Acum, că Cristi Ghinea a facut temporar și forțat un pas în spate, cerem premierului Florin Catu, care a preluat intermar ministerul, să desecretizeze condițiile PNRR, ca să știe fiecare cât îl vor costa granturile și împrumuturile atât de trîmbițate.

Pe același subiect îl puteți citi pe fostul ministru Alexandru Nazare aici.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *