Revista Romana de Stiinte Politice, indexata ISI

Printre putinele periodice romanesti care au sint indexate de Institute for Scientific Information (ISI), se numara si Revista Romana de Stiinte Politice, editata de Societatea Academica din Romania. Revista este prima care a introdus sistemul peer-review, e publicata in intregime in engleza, are aportul unui board international de renume si a fost supusa unui proces de evaluare prelinminara de doi ani, pentru ca din 2008 sa fie indexata ISI.

Institute for Scientific Information (ISI) in Philadelphia, SUA,este o institutie care indexeaza cele mai recente publicatii si brevete din domeniul stiintei si tehnologiei. ISI selecteaza aproximativ 9000 de reviste stiintifice din totalul celor aparute in intreaga lume si aceasta selectie este considerata drept curentul principal al literaturii stiintifice mondiale, realizandu-se in functie de o serie de criterii stricte. Cele 9000 de reviste sunt considerate ca fiind cele mai citite de specialisti, iar aparitia in paginile uneia dintre ele este considerata o garantie a calitatii unei lucrari stiintifice, asigurand circulatia lucrarii in lumea stiintifica.

La finalul anului 2008 revista Times a plasat Thompson Reuters pe pozitia 44 dintre primele 100 branduri internationale. Intr-adevar Thompson Reuters este sursa principala de informatii inteligente primite in timp real de factorii de decizie din intreaga lume. Exact din acest motiv a avut nevoie sa dezvolte un instrument de identificare rapida a mijloacelor mass-media care vehiculeaza informatii de valoare, in ideea stocarii si folosirii acestora, motiv pentru care a aparut Institute for Scientific Information.

Puteti descarca revista in format pdf


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *