Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, audiat la DNA intr-un dosar de coruptie

Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, vicepresedinte al PDL, este audiat miercuri la sediul DNA intr-un dosar de coruptie legat de atribuirea Serviciului de transport public al municipiului, anunta Mediafax. Mircea Hava a venit la sediul DNA Alba insotit de avocatul sau si a refuzat sa faca declaratii. Surse din randul anchetatorilor au declarat ca Mircea Hava are calitatea de invinuit in acest dosar, alaturi de alte 10 persoane, respectiv 7 angajati ai Primariei Alba Iulia si 3 ai societatii de transport public din municipiu.

Printre cei 7 angajati ai primariei se afla si cei 2 viceprimari, Ioan Bogatan si Paul Voicu, ambii membri PDL, mai spun sursele citate.

Potrivit acelorasi surse, cercetarile vizeaza modul in care s-a acordat contractul pentru Serviciul de transport public societatii respective si cum s-au alocat catre aceasta o serie de subventii si sume pentru gratuitati.

Sursele citate sustin ca Hava are calitatea de invinuit, iar celelalte persoane de complici. La audieri sunt prezenti si angajati ai Primariei Alba Iulia.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

One thought on “Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, audiat la DNA intr-un dosar de coruptie

  1. Gaby

    Ceva noutati aveti? No, daca nu aveti, gura targului zice ca procurorii aia care au avut nesimtirea sa-l deranjeze pe groful local au zburat de mult ….
    Vad ca si voi sunteti delicati cu jefuitorii banului public de pe meleaguri albaiulene…

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *