Mihai Goțiu

Mickey Mouse Ponta, înhățat de DNA! Vezi ce a pățit la Cluj (VIDEO & FOTO)

O păpușă Mickey Mouse, adusă la protestul de la Cluj pe post de Victor Ponta, a fost înhățată de un câine, spre deliciul manifestanților. ”Nu-l lăsa!”, ”Ăla e Ponta și câinele e Iohannis”, ”Ba, e DNA”, ”Nu, e Laura”, ”Papă-l pe Ponta!” s-au distrat cei care au participat la protest. Încurajat, cățelul l-a smotocit cum trebuie pe Mickey Mouse ”Ponta” și nu a mai vrut să-i dea drumul din gură.

La protestul de la Cluj s-au adunat aproximativ 1.000 de protestatari care au cerut demisia lui Victor Ponta și au scandat ”Azi în Ardeal, mâine peste deal”, ”Jos Ponta!”, ”Ponta, dă-te dus, du-te după Rus”, ”Premier penal, marș la Tribunal”, ”Ponta ȘO-VA lua!”, ”Jovolanii” sau au cântat ”Mai bine curvă, decât trădător/ Mai bine golan, decât plagiator”. Manifestanții au parcurs și un marș pe traseul Piața Unirii – Eroilor – Prefectură – Sora – Piața Unirii.

Alte amănunte și imagini de la proteste aici.

***

Mickey Mouse Ponta, înhățat de DNA

Plecarea în marș, pe B-dul Eroilor

La Prefectură
***
jos ponta cluj 1 jos ponta cluj 2 jos ponta cluj 3 jos ponta cluj 4 jos ponta cluj 5 jos ponta cluj 6 mickey mouse ponta 1 mickey mouse ponta 2


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

3 thoughts on “Mickey Mouse Ponta, înhățat de DNA! Vezi ce a pățit la Cluj (VIDEO & FOTO)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *