Mihai Goțiu

Mickey Mouse Ponta, înhățat de DNA! Vezi ce a pățit la Cluj (VIDEO & FOTO)

O păpușă Mickey Mouse, adusă la protestul de la Cluj pe post de Victor Ponta, a fost înhățată de un câine, spre deliciul manifestanților. ”Nu-l lăsa!”, ”Ăla e Ponta și câinele e Iohannis”, ”Ba, e DNA”, ”Nu, e Laura”, ”Papă-l pe Ponta!” s-au distrat cei care au participat la protest. Încurajat, cățelul l-a smotocit cum trebuie pe Mickey Mouse ”Ponta” și nu a mai vrut să-i dea drumul din gură.

La protestul de la Cluj s-au adunat aproximativ 1.000 de protestatari care au cerut demisia lui Victor Ponta și au scandat ”Azi în Ardeal, mâine peste deal”, ”Jos Ponta!”, ”Ponta, dă-te dus, du-te după Rus”, ”Premier penal, marș la Tribunal”, ”Ponta ȘO-VA lua!”, ”Jovolanii” sau au cântat ”Mai bine curvă, decât trădător/ Mai bine golan, decât plagiator”. Manifestanții au parcurs și un marș pe traseul Piața Unirii – Eroilor – Prefectură – Sora – Piața Unirii.

Alte amănunte și imagini de la proteste aici.

***

Mickey Mouse Ponta, înhățat de DNA

Plecarea în marș, pe B-dul Eroilor

La Prefectură
***
jos ponta cluj 1 jos ponta cluj 2 jos ponta cluj 3 jos ponta cluj 4 jos ponta cluj 5 jos ponta cluj 6 mickey mouse ponta 1 mickey mouse ponta 2


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

3 thoughts on “Mickey Mouse Ponta, înhățat de DNA! Vezi ce a pățit la Cluj (VIDEO & FOTO)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *