Sebastian Bodu

Dragoș Pîslaru salvează țara de penali seara pe Facebook, iar ziua încheie contracte cu ei

Firma lu’ Dragoș Pîslaru, fost ministru tehnocrat și actual europarlamentar PLUSR, a realizat strategia de dezvoltare a județului Teleorman, condus pe atunci de Liviu Dragnea, precum și a orașului Slatina, pe vremea când primar era Darius Vâlcov, aceștia fiind și cei care i-au semnat contractul, în 2010.

Așadar avem un salvator al României, speranță a “Dreptei”, care câștigă contracte cu institutii conduse de cei pe care îi înjură. Cum ar veni, seara salvează țara de penali pe fb, iar ziua încheie contracte cu ei. Acum sper că nu credeți că la CJ Teleorman sau la Primăria Slatina se câștigau pe bune contractele publice, că e de porc. Acolo nu intrai fără linie directă cu șeful, pe bază de “comision”. De asemena, înjurăm Teleormanul și sudul, in general, pentru că sunt subdezvoltate, iar votanții sunt medievali, nu au dinți și ne trag în jos, dar aflăm că “strategia” de dezvoltare o făcea un pluserist.

Hai, că e bună și Antena 3 la ceva, aflăm chestii noi direct de la invitații pluseriști. Atât!😀

P.S.: Tot cam pe vremea aia, pluseristul Dan Bârnă făcea ghidul de comunicare al gestionarii dosarelor MAI privind integrarea europeană, minister condus de “penalul” Radu Stroe. Ghidul a constat in… modul de tipărire a unor fluturași, iar valoarea contractului a fost de… 220.000 euro.

Foto: Dragoş Pîslaru, într-un flash mob stil “Tălmacean” in centrul Clujului.


foto via Alianța 2020


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

8 thoughts on “Dragoș Pîslaru salvează țara de penali seara pe Facebook, iar ziua încheie contracte cu ei

 1. RaduB

  Barna avea contracte de la MAI???? de la Interne, adica???? Ca si Cumpanasul? Of, of. Si Ghinea de la MAE si Paslaru de la Valcov si Dragnea (care, e cunoscut, nu dadeau decat la Tel Drum si din astia). A, si Stelian Ion il apara pe Mazare. Felicitari votantilor USR, ati sarit pe tzeapa ca era la promotzie… Si cu ea v-ati ales! Acuma tineti-va tari, musai sa ziceti ca e conspiratie intre Bodu-PDL, A3 si Romania curata…ca sunteti votantii cu studii superioare, nu? Paslaru a zis ca nu a dat comision, carevasazica Dragnea si Valcov dadeau contracte pe merit! Eh, la puscarie cu ei! Si sa dea contracte pe viitor abonatii de ieri, Paslaru, Ghinea si Barna, ca e clar ca stiu cum sta treaba cu contractele.

  Reply
 2. Gigi Duru

  Patetica tentativa de manipulare! Sa acuzi pe cineva ca face contracte cu penalii cu ani de zile inainte ca acestia sa fie condamnati! La data semnarii contractelor niciunul dintre ei nu era penal. Paslaru trebuia sa vada in viitor?!?

  Reply
 3. ionas

  USR-ul ar fi un refugiu pentru diferitii oportunisti cu simtul orientarii care sug la bugetul Romaniei ? Poate accepta transferuri si de la PSD sau alte formatiuni/servicii.

  Cedeam ca sunt neprihaniti de poti sa sorbi apa din causul palmelor lor.

  Reply
 4. Covaci Vasile

  Activistule, poți face contracte ,,n” cu statul dar să fii corect, să le onorezi la timp și de bună calitate.

  Reply
  • marius

   exact asa cum facea tovarasul pislaru pupind contracte de la vilcov :))))))))))) simpatici mai sinteti, ca intre voi activistii :))))))

   Reply
 5. Radu

  @Gigi Duru. . La data respectiva respectivii figurau demult pe listele noastre negre, deci nu aveai nici de sa licitezi la ei la institutii, ca stiai ca se dau contractele pe pile, nu? Din doua una: fie nu se dadeau pe pile, ci pe merit, si atunci justitia i-a abuzat pe Dragnea et comp, fie se dadeau pe pile-spaga si atunci Paslaru et comp au dat si ei. Din asta nu puteti iesi. Si oricare ar fi, cine il alege pe Paslaru pentru ca luptat contra penalilor si e deci o alternativa la ei este, va rog sa ma scuzati, un tampit.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *