Romania Curată

Cine sunt coordonatorii Școli Curate 2.0 alături de care vom lucra în cele 5 județe din proiect

Ne bucurăm să anunțăm public coordonatorii Școli Curate 2.0, alături de care vom lucra în cele 5 județe din proiect. Aceștia au fost selectați în urma unui amplu proces demarat cu un apel public, care s-a întins pe parcursul a cinci săptămâni și prin care am urmărit să găsim în fiecare comunitate persoane curajoase, cu activități și ambiții pentru învățământul local, gata să plece la drum pentru școli mai transparente și mai bine finanțate în orașele și comunele din județ.

Cei 5 coordonatori selectați:

  • Timiș: Andrada Mazilu (Sorca);
  • Cluj: Tobias Pasăre;
  • Vâlcea: Miruna Oltei;
  • Mureș: Anda Dilara Nicole Mețac;
  • Bacău: Gabriel Postolache.

Ce urmează să facă aceștia:
▶️ vor coordona echipa locală de ambasadori ai bunei guvernări în educație (aceștia urmând să contribuie la selecție);
▶️ vor superviza monitorizarea constantă a autorităților locale și a școlilor din județ, precum și în cadrul acțiunilor de advocacy;
▶️ vor comunica în permanența cu primarii, consilierii locali, reprezentanții inspectoratului și ai școlilor, precum și cu mass-media locală, organizațiile de elevi, părinți, profesori și alte ONG-uri locale;
▶️ vor sprijini construirea și închegarea comunității locale de activiști în domeniul bunei guvernări în educație.

Mulțumim tuturor celor aproape 30 de aplicanți și, așa cum le-am transmis în e-mail, chiar ne-ar plăcea să rămânem în contact și să rezolvăm problemele sau provocările locale menționate odată cu proiectul Școli Curate!

Fiți pe fază, căci zilele acestea lansăm apelul pentru cei 25 de monitori ambasadori, câte cinci elevi pe care îi vom selecta în fiecare dintre județele Timiș, Cluj, Vâlcea, Mureș și Bacău!


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *