Andrei Astefanesei

Bogdan Hossu, despre dublarea scandaloasă a lefurilor demnitarilor: „Ordonanța dată de Gabriel Oprea este complet imorală“

Liderul Confederației Naționale Sindicale „Cartel Alfa”, Bogdan Hossu, a criticat ordonanța de urgență dată de premierul interimar Gabriel Oprea prin care au fost mărite cu peste 100% salariile membrilor guvernului și ale altor demnitari.

„Ordonanța dată de Gabriel Oprea este complet imorală. Vom lua și noi o poziție public, argumentată.  Patru mii de euro pentru o persoană care manipulează milioane de euro este o sumă infimă, iar idea că această persoană va fi perfectă este falsă. Al doilea aspect este că se compară cu salariile din alte state. Perfect normal, dar trebuie să ne comparăm cu baza acestor state. De exemplu, președintele Franței are un salariu de 14.000 de euro, dar în același timp, salariul minim în Franța este de 1460 de euro. Aici este un raport de 1 la 10, pe când la noi este un raport de 1 la 20. Problema este moralitatea acestei ordonanțe“, a declarat, pentru România Curată, Bogdan Hossu, președintele CNS „Cartel Alfa”, confederație membră a ARC (Alianța pentru o Românie Curată).

Finalul interimatului lui Gabriel Oprea aduce o ordonanță de urgență cadou pentru cei care se află la conducerea țării și a unor instituții unde salariile erau oricum pe măsură. Gabriel Oprea se numără printre cei care vor beneficia de creșterea (în fapt, mai mult decât dublarea) salariului.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

3 thoughts on “Bogdan Hossu, despre dublarea scandaloasă a lefurilor demnitarilor: „Ordonanța dată de Gabriel Oprea este complet imorală“

  1. Nelu Stiuca

    BOGDANE dragule MAFIA care conduce Ro cu aceasta actiune data prin ORDONANTA ilegala i-a oferit marul otravit lui JOHANNIS pe care acesta l-a halit. Intentia MAFIEI e clara de a-i pune si lui JOHANNIS populatia in cap deoarece ei o aveau pusa in cap din multe alte motive.
    ORDONANTA Bogdane nu e numai IMORALA ea este si ilegala din foarte multe considerente asa ca dupa publicarea in monitorul oficial trebuie atacata pe cale judiciara.
    DE CE TACE OPOZITIA SI NU VORBESTE NIMIC DE ACEASTA ABERATIE SAU ANOMALIE?????

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *