Adrian Popescu

S-a autorestructurat Tudose!

In vaietele presei democrate și a cîtorva miniștri rău inspirați, premierul Tudose, de profesie cîștigător de concursuri la Academia Națională de Informații a SRI pentru posturile de lector și conferențiar s-a autorestructurat din poziția de prim ministru al coaliției PSD-ALDE.

 Plecarea sa e o lovitură mai ales pentru premierul japonez Shinzo Abe, care a traversat două oceane pentru a-l întîlni pe acest luptător pentru integritate de reputație planetară, Mihai Tudose. La ora cînd Shinzo Abe s-a îmbarcat la Tokyo nici nu știa că un alt luptător pentru integritate, de reputație mai ales regională, Marian Oprișan de la Vrancea, se alăturase cruciadei Tudose și cruciaților din Buzău, polul integrității la români, firesc, aflat în această luptă de partea cea bună, contra pedofilului Dragnea și a acoliților săi.

 Va fi mustrat prin ordin confidențial pe unitate și Marius Nica, ministrul fondurilor europene, absolvent al Academiei Naționale de Informații a SRI, în anul 2003, la secția Jurnalism, Comunicare și Psiho – Sociologie Comportamentală pentru că s-a autodenunțat în direct că ar pierde 1.5 miliarde fonduri europene doar pentru a-l salva pe Tudose și nu a observat nimeni.

 Țara va fi aruncată într-o gravă instabilitate, rezervele de cadre SRI care se bucură totodată de încrederea activului PSD fiind oarecum deprimate după cazurile Grindeanu și Tudose.

Ca atare, să ajutăm PSD și pe președintele Iohannis propunînd un prim ministru competent, devreme acasă, și pe placul tutoror care să ne prezideze și UE în 2018 cînd ne vine rîndul. 

 Limba română nu e obligatorie. Știți însă ce e.

 Folosiți formularul de comentarii pentru a avansa propunerile dvs.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

11 thoughts on “S-a autorestructurat Tudose!

 1. Tr.

  1) Din întâmplare, azi s-a semnat contractul pentru construirea podului peste Dunăre la Brăila (y compris Brăilița cuțitarilor și găinarilor, ca să cităm marinarul). Suma totală: 0.5 miliarde euro. Să zicem un comision de 1 % și deja e o sumă pentru care 99.99 % dintre români nu numai că și-ar da demisia, dar i-ar oferi lui Dragnea un oral pasional, frenetic și sincer.
  2) I-am cumpărat lui Rex vestă reflectorizantă pentru 20 ianuarie și l-am introdus într-un program de hrănire care să excludă făcutul de căcuț pe asfalt la data sus-menționată între orele 20.00 și 24.00. Îmi returnează banii de pe vestă consultanții israelieni ai PSD?

  Reply
 2. Robert

  Nici-un membru PSD inteligent va accepta acest post fara sa fie si presedintele PSD.
  Totusi, cine e ”veninosul”?

  Reply
  • Tr.

   Probabil Augustin Lazăr. Helvig nu e (dacă-i pui urechi de motan, poți să-l dai pe videochat și nu se prinde nimeni cine-i, atât de ingenuu este). Iohannis nu are cum; dacă avea, ar fi ieșit deja cu o declarație și i-ar fi pus la fiert pe pesediști până dimineață cel puțin. Se mai poate să fie un sforar din umbră care a pregătit debarcarea lui Dragnea, iar Dragnea îi dă de știre că a aflat de manevră.
   Se poate să fie nimeni, iar Dragnea dă așa o diversiune micuță ca să țină adunată turma de pesediști și își centrează astfel pentru mai târziu. Un pic de victimizare – se alintă, cum ar zice Becali. O coloană a cincea e bună mereu.
   În meciul Interlopi vs România e, deocamdată, 3 la 0. 1:0 venirea la putere, 2:0 debarcarea năucului Grindeanu, 3:0 capul tăiat, dar sus încă (?), al lui Tudose.

   Reply
 3. Goagl

  @ Robert. Lucian Pahonțu, directorul Serviciului de Pază și Protecție (SPP) e omul negru, cf Dragnea.. Dar s-ar putea sa vrea doar prietenia SRI.

  Reply
  • CMC

   Si eu voiam sa spun ca in ultima vreme – dupa reintrarea SRI-ului in zona de competenta si dupa amploarea relativ redusa a actiunilor (la indivizi) – cel mai probabil pare ca SPP-ul este implicat.
   Si atunci, un singur general, sef al unui serviciu de importanta redusa, are atat de multa putere de interventie ca sa arunce tara in aer (stabilitatea politica, economia, cursul, pozitia in lume samd) pentru ca vrea el sau – eventual – seful lui?
   Dar SPP-ul pare ca a mai fost implicat in jocuri politice si pe vremea lui Iliescu.

   Reply
 4. Nelu Stiuca

  CU DESTRAMAREA REPETATA A GUVERNELOR, TOT ASA A DEBUTAT SI DESTRAMAREA MAFIEI POLITICE SI GUVERNAMENTALE DIN ITALIA ANILOR ’70-80 cu sacrificii si cu pierderi de vieti omenesti importante. In ADN-ul colectiv al poporului roman exista mult venin, dusmanie si rautate care trebuie imputinate tot cu sacrificii.

  Reply
 5. Dumitru

  1. Circul dintre Tudose si ministereasa Dan era inacceptabil, si n-am inteles niciodata ce facuse ea rau. Eu cred ca Tudose isi planificase sa plece, de unde si declaratia aceea provocatoare cu secuii, care ar fi trebuit sa-i garanteze un sut in fund in orice tara civilizata (chiar daca pe fond are dreptate sa se enerveze).
  2. PSD pare sa fi devenit o structura pe care SRI si ambasadele nu o pot aduce sa faca exact ce vor. Iar Dragnea pare capabil sa conduca structura asta. Cu oversight din partea SRI/DNA, pare ca avem in RO o balanta de putere interesanta. Pacat ca nu e cea clasica, dar SRI nu va renunta niciodata la puterea sa, iar contra-putere politica la PSD pur si simplu nu exista azi (si nici macar vreo potentialitate, de cand USR a fost infiltrat de SRI).
  3. Dragnea pare sa fie in stare sa conduca PSD, in ciuda actiunilor „campului tactic”. Ponta, desi imi placea mai mult, n-a reusit pe termen lung. Si ce l-a pierdut a fost probabil relatia prea stransa cu serviciile, si incercarea de a juca dupa regulile occidentale.

  Reply
 6. Adrian

  d. preș. Iohannis va explica de ce nu va numi pe cineva din Alde(n-au avut dățile trecute candidat etc.). Dacă tot se cere stabilitate, să recunoască grupului minorităților acest mod de a face politică și să numească de pildă pe d. Pambuccian. Care ideal va propune un guvern doar cu persoane din IT (secretarii de stat pot fi dintre cei cu joburi IT în respectivele ministere)

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *