Romania Curată

Vă invităm la lansarea oficială a aplicației Școli Curate în București!

Dacă ești elev, părinte sau cadru didactic și vrei să știi cum poți să îți faci școala mai transparentă și mai bine finanțată, vino marți, 27 noiembrie, începând cu ora 14:00, la Colegiul Național „Spiru Haret” din București, la lansarea oficială a aplicației Check My School, www.scolicurate.ro – instrumentul principal al proiectului nostru ce vizează buna guvernare a instituțiilor de învățământ.

De asemenea, vom trece în revistă Ghidul monitorilor pentru buna guvernare a școlilor și liceelor, iar pe urmă vom dezbate și vom găsi soluții pentru creșterea cuantumului sumelor pe care statul și autoritățile locale le investesc în educație, dar și pentru creșterea gradului de bună guvernare și transparență a școlilor și liceelor. Sunt așteptați să ia parte elevi, părinți, profesori, directori de unități de învățământ, experți în educație, precum și reprezentanți ai autorităților locale și naționale.

Școli curate este o inițiativă a Societății Academice din România (SAR), în parteneriat cu Centrul pentru Resurse Civice (CRC), prin care lansăm în România un nou mod de a combate corupția în ceea ce privește alocarea, accesarea și cheltuirea resurselor publice în învățământul preuniversitar. Concret, prin acest proiect vrem să punem umărul la modernizarea educației printr-o finanțare transparentă și adecvată a școlilor și liceelor din întreaga țară.

Mulțumim partenerilor locali pentru suport: Consiliul Municipal al Elevilor București (CMEB), Asociația Elevilor din București și Ilfov (AEBI)

Vă rugăm să vă confirmați participarea prin completarea formularului disponibil aici: https://goo.gl/Wk5CgG


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *