Sorin Paveliu

Dragnea îşi doreşte doar un preşedinte de etnie română!

În vine în minte discursul unui Hitler cu braţele încrucişate, zbierând în microfon, că vrea o Germanie a germanilor şi că da, este adevărat, nu vrea în ţara lui evrei sau ţigani! Coşmarul german s-a terminat cu zeci de milioane de morţi şi un genocid etnic. Am crezut că aşa ceva nu mai este posibil.
Azi, zarurile sunt ca şi aruncate, atât doar că nu ştim la această oră rezultatul alegerilor prezidenţiale.
În aceste condiţii, Liviu Dragnea mă bulversează cu o declaraţie aberantă, antiromâneasca şi antieuropeana: “.. am votat româneşte, pentru un preşedinte român şi viu!”  (Bine măcar că nu un preşedinte roman verde şi pur!)
Aşa am ajuns domnule Dragnea? Votăm în funcţie de etnie? Sprijinul solicitat unui Vădim Tudor nu mai pare a fi inexplicabil!
Ce-ar fi în sufletul meu dacă aş fi maghiar, sas, evreu sau rrom, când văd că statutul meu de cetăţean roman aparţinând unei minorităţi mă face indezirabil preşedintelui executiv al PSD? Asta ai tu să-i reproşezi lui Iohannis? Că este de alta etnie decât a ta? De asta vrei sa-i dau votul meu lui Ponta?
Într-o Europă în care ne pronunţam pentru înlăturarea barierelor, militam împotriva discriminării de orice fel, în care romanii au dreptul de a candida în administraţia locală din Spania, Italia etc, vicepremierul nostru găseşte de cuviinţă să transmită mesajul că vrea un preşedinte care să fie neapărat de etnie română!?
Cât de disperat să fii ca să dai un asemenea mesaj, chiar şi în această zi?! Îi doresc ca divinitatea domnului Ponta (neapărat ortodoxă), de care au făcut atâta caz urmaşii politici domnului Iliescu, să-i împlinească toate temerile!
Ruşine să-ţi fie!

Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

7 thoughts on “Dragnea îşi doreşte doar un preşedinte de etnie română!

  • Pinno

   Wishful thinking! PSD nu se lasa! Va face prapad ca nu le-a iesit cum au vrut! Acum un presedinte este si mai usor de suspendat decit pe „vremea” lui Basescu (oops poate saptamina asta se convoaca parlamentul sa-l suspende din nou, asa cum cer „stapinii” de la Antena 3!)

   Reply
 1. mannixg

  Ardealul&Banatul, pt. binele locuitorilor ardeleni si banateni( romani, unguri, sasi), este musai sa se desprinda de tara. Alta sansa nu se intrevede, de 100 de ani.

  Reply
  • Mihai JUNE

   Am demonstrat ca uniti putem face ceva. Nu mergeti pe calea dezbinarii pt ca atunci putem mult mai usor sa fim subjugati. Sa muncim si sa facem ceeace este de facut impreuna. Doamne ajuta!

   Reply
 2. Pinno

  „am votat romaneste” = am furat cit am putut, cu liste suplimentare, cu suveica, cu vot multiplu, cu CNP false, cu urna mobila, cu anularea voturilor „necorespunzatoare” etc.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *