Ileana Renia

Domn’ Ciolacu, domn’ Ciolacu, aveți un condamnat pe listă la Bacău!

Foarte interesantă campania de „epurare” pe care zilele astea o vedem în PSD, sub bagheta lui Marcel Ciolacu, asistat de-a dreapta sa de Vasile Dâncu și mai știu ei cine. Oprișan a fost invalidat la Vrancea, Nicolae Șerban  nu a prins loc la București, Făgădău a fost scos pe ultima sută de metri pe listă după ce a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu, iar exemplele de prin țară pot continua.

Ca să pluseze, Marcel Ciolacu a anunțat astăzi că toleranța la candidații cu probleme cu legea este zero: Nu voi accepta ca pe listele #PSD pentru alegerile parlamentare să se regăsească vreo persoană trimisă în judecată!

Da? Atunci cum comentați, domnule Ciolacu, lista de candidați pentru Camera Deputaților depusă astăzi de PSD Bacău, care îl include pe poziția 6 pe Vasile Budacă, condamnat într-un dosar DNA în anul 2016?

Dacă cumva există vreo listă depusă, vom face adresă, în urma acestei decizii, şi va fi modificată la Birourile electorale judeţene. – Marcel Ciolacu

Rămâne mâine de văzut dacă epurarea din PSD este pentru unii ciumă iar pentru alții mumă.

Voi pe unde ați mai găsit persoane cu probleme penale pe listele PSD?


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

3 thoughts on “Domn’ Ciolacu, domn’ Ciolacu, aveți un condamnat pe listă la Bacău!

  1. Traian

    Și la Mehedinți au pus liberalii pe liste pe cineva care are dosar penal; se numește Alin Udriște; dar ei își pot permite, că sunt pe val.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *