Adrian Popescu

Dacă semnezi lista PMP pentru București, riști să te trezești expus pe internet

Ca de obicei, nu vom trage nici cu unii, nici cu alții la alegerile astea, însă vă vom ține informați cu ceea ce se întâmplă în toată țara și vom publica atât exemplele negative din campanie și precampanie, cât și pe cele pozitive – atâtea cât or fi ele.

La Sectorul 3, din partea PMP candidează până la urmă Mihail „Mike” Neamțu, pentru care, desigur, membrii strâng semnături în perioada asta ca urmare a faptului că nu au mers în alianță cu PNL și USR-PLUS. Și uite așa am dat pe Facebook de un domn, Mihalachioiu Cristian, secretar general în organizația de la Sectorul 3 a partidului condus de Traian Băsescu.

Nu am fi băgat în seamă postarea sponsorizată dacă nu ne sărea în ochi o listă cu semnături strânse de la oameni, publicată fără nicio rușine pe Facebook, încălcând probabil nu doar prevederile GDPR, ci și minimele norme de moralitate de a nu face publice listele cu susținători pe care le strângi la partid.

Urât, chiar urât, iar acesta este un exemplu de așa nu!


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *