Mihai Goțiu

BLOG DE PARLAMENTAR – MIHAI GOȚIU: Liviu Dragnea, să ajungi/ Îmbrăcat în multe dungi!

Dragnea și-a primit partea de fluierături și la Deva. Am fost și eu prin zonă, pentru că totul se petrecea în fața fostului meu liceu, ”Decebal”, și am vrut să-i ofer un exemplar din ziarul ”Deva pe roate”, de susținere a candidatului USR la Primărie, Lucian Davidoni. N-am avut ocazia, pentru că a spălat putina într-un microbuz cu geamuri fumurii, înconjurat de jandarmi și SPP.

Uite asta mă deosebește major de Liviu Dragnea: eu n-am nicio problemă să umblu în Deva pe jos, fără să am nevoie de protecția jandarmilor și sepepiștilor. Îmi asum criticile atunci când le primesc, dar asta nu mă împiedică să stau de vorbă cu oamenii și să le strâng mâna fără să-mi fie teamă că aș păți ceva. Nu sunt toți românii Palada  .

Și o veste proastă pentru acei jurnaliști (nu toți) și pesediști care mi-au reproșat că eu i-aș fi adus pe acești tineri să-l fluiere pe Dragnea: n-am avut vreo legătură cu mobilizarea lor. Îi cunosc, sunt oameni liberi, nu-i poate controla cineva ori să le ceară să facă ceva la comandă. D-nule Dragnea, stimate și stimați membri ai PSD, obișnuiți-vă cu ideea că cetățenii acestei țări au învățat să-și apere drepturile și să-și exprime iritarea și revolta în stradă.

Vezi aici video cu primirea lui Dragnea la Deva:


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

4 thoughts on “BLOG DE PARLAMENTAR – MIHAI GOȚIU: Liviu Dragnea, să ajungi/ Îmbrăcat în multe dungi!

 1. Roxy

  Fac pariu că Livache nu va ajunge în dungi. Pentru că de mardeiași ca el, care întind atât de tare coarda, comanditarii se debarasează o singură dată și bine. Poate în emisfera sudică, la loc cu verdeață…

  Reply
 2. CMC

  Dar despre alegerile din USR, nimic, nimc?
  „Uite asta mă deosebește major de Liviu Dragnea: eu n-am nicio problemă să umblu în Deva pe jos, fără să am nevoie de protecția jandarmilor și sepepiștilor.”
  Comparatia devine corecta si cinstita doar atunci cand autorul ei merge la Alexandria, dupa ce a anuntat in prealabil.

  Reply
 3. Dumitru

  Din pacate toata critica asta este inutila. Daca pleaca Dragnea, care deja nu e OK, va veni la putere cine ? PNL, USR (adica si mai securisti decat PSD-ul) ? Sorry, dar USR si-a taiat craca de sub fund si unu-doi oameni mai curatei nu fac un partid de guvernamant, ci doar un paravan pentru Securitate.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *