Sorin Paveliu

Ne-am ars! După acordul cu BOR I, Vela prezintă acordul BOR II

După imbecilitatea acordului cu BOR I, vine Vela și îmi prezintă acordul BOR II prin care spune că se va distribui pâine stropită cu vin, cunoscută sub numele… și așa mai departe.

Atenție, distribuția va fi asigurată prin voluntari ai bisericii îmbrăcați în combinezoane, cu mănuși și ochelari, etichetați și ștampilați de biserică!

1. Dacă Vela nu a înțeles până acum la că aceste combinezoane folosesc la protecția individuală, că nu împiedică transmiterea și nici protecția beneficiarilor de prescură, toate măsurile pe care le anunță în această urgență epidemiologică pot fi puse sub semnul întrebării!

2. Pe de altă parte, cei 5 voluntari aprobați vor purta 10.000×5 de combinezoane, măști, mănuși și botoși de care corpul medical, aflat în locul în care îngrijește persoane bolnave, nu au beneficiat nici în trecut și, în unele cazuri, nici în prezent (medicină de familie)!

3. Catolicii nu ar fi cerut astfel de derogări deoarece comanda se află la Vatican și acolo au decis altfel. N-au cerut, nu li s-au dat! În România, însă, comandă se află la Daniel!

4. Acordul cu BOR a fost încheiat datorită informațiilor (MAI are un serviciu secret propriu + SRI), susține Vela: „sunt suficient de mulți cetățeni implicați în alte partide politice care vor să facă diversiuni și să creeze mici evenimente gen 10 august care să stârnească crediciosii să asalteze bisericile „.

Băi, omule, să ai astfel de informații, să nu te adresezi unui judecător care să-ți oficializeze culegerea de informații prin intermediul Parchetului, să nu ii aduci în fața legii pe cei care ipotetic instigă la revoltă împotriva ordinii de drept în timpul stării de urgență, pe care chiar tu o materializezi, în schimb, să iei măsuri care să răspundă la cerințele BOR (I) având în vedere această amenințare, arată că avem un ministru de interne atât de slab că ne-am putea lipsi de prezența lui.

Propun că la următorul comunicat de presă televizat să schimbe locul cu interpretul care folosește limbajul mimico-gestual. Ar fi un solid pas înainte în guvernarea societății în stare de urgență!


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

One thought on “Ne-am ars! După acordul cu BOR I, Vela prezintă acordul BOR II

 1. Laur22

  Protejat de “sfantul profit”

  In concluzie la :
  La farmacie, la supermarket ori la piatza nu e nevoie sa se poarte cele hahahaha ” 10.000×5 de care corpul medical, aflat în locul în care îngrijește persoane bolnave, nu au beneficiat nici în trecut și, în unele cazuri, nici în prezent (medicină de familie)” da le pasti shi lumina e nevoie shi stitzi de ce ?
  Deorece la supermarket farmacie ori piatza te/ne protejeaza „Sfantul Profit” da la lumina de la biserica …… nu

  Si stitzi unde te mai prorejeaza „Sfantul Profit” ?
  La „Arbei macht frei” catre Germaniua , ….. dar doar catre Jermania
  Da doar catre Jermaia din Suceava peste 5 juidetze inghesuit in microbuz direct pana la Cluj shi mai apopi inghesuit in avion pana in Jerermania shi mai apoi te mai protejeaza inca vre-o doau luni in baraca ta de muncitor sezonier pentru profitul permanent al ……. altora. Nu se stie daca protectia „sfantului profit” a celor care au dretul sa faca profit tzine pana se termina de recoltat sparanghelul daaaaa autoritatzile romene asha cred . La intoarcere aaaaa sfantul porfit al atora e posibil sa aibe din nou nevoie de „combinezoane, măști, mănuși și botoși”

  Da stitzi unde nu te protejeaza „Sfantul Profit” a celor care au dreptu; sa faca profit in aceasta tzara ?
  Daca vrei sa te duci la munca in Romanai ca caaaaaa pentru AFACEREA TA , MUNCA TA SHI PROFITUL TAU din Romania nu suna ambasada Jermaniei ca sa organizeze „baietzii” culoare de dus la munca protejat doar de „sfantul profit”.

  Daca nu e shi „sfantul profit” exportatorului franco – jerman la mijloc de la Kaufland , Carefour , Metro ori Auchan ori la distribuitorii de medicamente din Ro ori mamaitele care vand in piatz banane din” productzie interna” …… sfantul profit se retrage sfios shi ai nevoie BRUSC AI MARE NEVOIE, DEOSEBIT DE MARE NEVOIE de …… „combinezoane, măști, mănuși și botoși” nu asha ?

  Cine va crede ….. va merita.
  Cine nu …. ar fi cazul sa faca ceva , SA VA FACA CEVA !!!!!!!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *