Mihai Goțiu

3.000 de kilometri pe jos pentru Roșia Montană și împotriva frackingului. VEZI GALERIE FOTO cu plecarea și prima zi de marș

Alexandru Popescu a pornit sâmbătă într-o călătorie pe jos de peste 3.000 de kilometri, de la Ploiești la Buruxelles, pentru a transmite un mesaj simplu: românii nu vor cianură și exploatarea gazelor de șist. Pe 1 Decembrie el speră să ajungă la Bruxelles unde, în sau în fața Parlamentului European va citi o scrisoare.

Primele imagini, de la plecare și cu primii kilometri parcurși (postate și pe pagina de susținere de pe Facebook, unde poți găsi și conturile în care poți dona să-l susții) le poți vedea și mai jos.

Mesajele lui Sandu Popescu, pe pagina personală, după primele două zile:

Multumesc patronului de la benzinaria ETU Oil, situata undeva dupa Cornu, pentru ca ne-a permis sa instalam un cort pe terenul proprietate personala. Prima zi s-a terminat cu bine. Va doresc o seara placuta!

***

In a doua zi am ajuns la Azuga, un prieten m-a cazat. Ii multumesc lui Andrei Andrassy care timp de doua zile m-a însoțit pe drum si m-a ajutat foarte mult. La intrarea in Poiana Țapului m-a abordat un domn politist care mi-a dat sfaturi referitoare la campare fiind stiut afluxul de ursi in Bușteni, vreau sa-i multumesc pe această cale pentru grija acordata. Din cauza fricii, fiind si un pic obosit, am reușit sa ma remontez si sa mai merg 10 km. O seară buna tuturor!

alexandru popescu plecare 0 alexandru popescu plecare 1 nicusor dan alexandru popescu plecare 1 alexandru popescu plecare 2 alexandru popescu plecare 3 alexandru popescu plecare 4 alexandru popescu plecare 5 alexandru popescu plecare 6 alexandru popescu plecare 7 alexandru popescu plecare 8 alexandru popescu plecare 9 alexandru popescu plecare 10 alexandru popescu plecare 11 alexandru popescu plecare 12 alexandru popescu plecare 14 alexandru popescu plecare 15 alexandru popescu plecare 16 alexandru popescu plecare 17 alexandru popescu plecare 18 alexandru popescu plecare 19

Ziua a doua: 

alaxandru popescu ziua 2 1 alexandru popescu ziua 2 2


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *