Mihai Goțiu

DIASPORA pentru pădurile României. Galerie FOTO: Berlin, Bruxelles, Copenhaga, Londra, Madrid, Montreal, Paris, Kosovo, Toronto, Viena

Proteste pentru salvarea pădurilor României au avut loc și în multe capitale și orașe din Europa și America. Unele dintre acestea au avut loc în fața ambasadelor Austriei în respectivele state (la Londra protestul a luat forma unui flasmob). Mai jos aveți imagini de la aceste proteste (articol în actualizare).

***

BERLIN

berlin 1

 

COPENHAGA

copenhagaLONDRA (FLASHMOB în fața Ambasadei Austriei)

londra 1 londra 2 londra 3 londra 4 londra 5 londra 6 londra 7 londra 8 londra 9 londra 10MADRID

madrid 1 madrid 2
madrid 4 madrid 5PARIS

paris 1 paris 2 paris 3 paris 4 paris 5 paris 6 paris 7 paris 8 paris 9 paris 11 paris 12 paris 14 paris 15PRISHTINA/KOSOVO

prishtina kosovo 1 prishtina kosovo 2 prishtina kosovo 3 prishtina kosovo 4TORONTO

toronto 1 toronto 2 toronto 3 toronto 4 toronto 5 toronto 6 toronto 7VIENA

viena 1

viena 2 viena 3 viena 4 viena 5 viena 6 viena 7 viena 8

MONTREAL

montreal 2 montreal 3 montreal 4 montreal 5 montreal 6

 BRUXELLES

bruxelles

 

 

 

 


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

5 thoughts on “DIASPORA pentru pădurile României. Galerie FOTO: Berlin, Bruxelles, Copenhaga, Londra, Madrid, Montreal, Paris, Kosovo, Toronto, Viena

 1. brod

  domnule iohannis, nu vă este rușine de ceea ce ați realizat în această chestiune?
  daă nu, atunci ar trebui să vă fie frică. ponta și ai lui lucrează la debarcarea dv. urmează, cât de curând, un al doilea moment, după care – suspendarea!

  cu referendum-ul nu va fi nici o problemă. probabil că veți întruni procentul record de 95 %!

  Reply
 2. Magdalena Möller

  Însfârsit Românii au început sa se organizeze si sa se „miste”!… Exista multe Grupuri si pe Facebook, dar multi prefera sa se joace cu tot felul de PROSTII, în loc sa se angajeze… Eu am trimis NOTE la 2 Televiziuni Germane, ARD si RTL, dar s-ar putea face mult mai mult, daca FIECARE ar avea CONSTIINTA de ce se-ntâmpla… Unde sunt însa POLITICIENII !!!!???? DE CE nu se INTERVINE IMEDIAT, sa se opresca aceasta CATASTROFA !!!!!!!????

  Reply
 3. PASCAU ALEXANDRU

  Sunt foarte trist ca in padurile noastre cantatul pasarilor este inlocuit de zgomotul ucigator al drujbelor, dar sunt mandru ca in randul protestatarilor din tara si din toate colturile lumii sunt multi tineri.
  De 25 de ani s-au taiat esentele valoroase de copaci, cresii salbatici din care se obtine un furnir de excepti, nucii, teii si multe specii ocrotite de lege in alte tari.
  S-au carat busteni si noi am importat mobile din rumegus de doi bani , iar parlamentarii si guvernantii au inchis ochii si au deschis buzunarele, .
  Au facut legi sophisticate care saii apere.(chiar daca fac 2 sau tri ani puscarie ramin cu averile puse la adapot).
  Mafia italiana este mic copil fata de mafia romaneasca.

  Reply
 4. Gigi

  FOARTE FRUMOS.

  FELICITARI TUTUROR ROMANILOR CARE SI-AU FACUT TIMP PENTRU INTERESUL NATIONAL !!!!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *