Romania Curată

Săptămâna viitoare ajungem cu Școli curate la Călărași

Începem anul școlilor curate (transparente și finanțate corespunzător) la Călărași, unde, cu ajutorul Asociației Elevilor, vom găzdui lansarea platformei Check My School și a Ghidului monitorilor pentru buna guvernare a școlilor și liceelor din România.

De asemenea, vom dezbate și vom găsi soluții pentru creșterea cuantumului sumelor pe care statul și autoritățile locale din Călărași le investesc în educație, dar și pentru creșterea gradului de bună guvernare și transparență a școlilor și liceelor, subliniind, desigur, soluțiile pe care sperăm să le găsim împreună cu elevii, părinții, profesorii, directorii de școli, autoritățile locale și organizațiile civice locale – atâtea câte sunt.

Școli curate este o inițiativă a Societății Academice din România (SAR), în parteneriat cu Centrul pentru Resurse Civice (CRC), prin care lansăm în România un nou mod de a combate corupția în ceea ce privește alocarea, accesarea și cheltuirea resurselor publice în învățământul preuniversitar. Concret, prin acest proiect vrem să punem umărul la modernizarea educației printr-o finanțare transparentă și adecvată a școlilor și liceelor din întreaga țară.

Dacă sunteți din Călărași și vreți să veniți la eveniment, vă rugăm să vă confirmați participarea prin completarea formularului disponibil aici: https://goo.gl/2K69r1


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *