Sorin Paveliu

Nu ne puneți să alegem răul cel mai mic, domnule Președinte!

Sunt de acord, Klaus Iohannis nu are nimic de câștigat dintr-o dezbatere cu VVD, este deocamdata in frunte, nu a fost adus nici un argument împotriva lui sau in favoarea Vioricăi. Dar muțenia lui ne doare și aceasta lipsa a fost și este speculata.

Ludovic Orban s-a oferit sa participe el la dezbatere cu VVD. Nu este cazul. Este însă cazul sa bage mâna in banii de campanie și să facă o serie de 3-4 intervenții plătite, o prezentare a stării națiunii, nu interviuri în care să prezinte întregii țări de ce guvernarea PSD a fost rea și guvernarea PNL este și/sau va fi buna! Adio carti negre, acum sta călare pe toate informațiile guvernării acestei țări. Dacă o televiziune nu îi acordă câte 2 ore pe zi, să dea fuga la Europa FM – au atins 800.000 de urmăritori în direct. E suficient.

În ceea ce îl privește pe KI – TREBUIE să țină discursul pe care-l așteptam de fiecare dată când survine câte un eveniment important. Trebuie să ne spună spre ce vrea sa îndrepte această țară, care sunt reperele de la care nu se va abate, care va fi rolul activ pe care si-l asumă.

Vreau să aflu TEZELE lui Iohannis și să le țin minte!

Nu vreau să mai aud platitudini, vreau lucruri concrete! Nu vreau sa mai aud jos PSD-iștii că sunt rai. Este un îndemn la ură față de alți români. Poate liderii vremelnici ai PSD au fost toxici, dar oare toti?! În fond, tocmai am putut vedea cum a reevaluat-o pe Birchall! Chiar nu poate acest partid să producă și lideri benefici pentru țară? Dacă se rup 10 din conducere și fac un nou partid, votat de aceeași votanți PSD – devin PSD-iștii buni?

Revenind la subiect, tare îmi este frica de eventualitatea în care, solicitand din nou un vot în alb, mulți din cei care au votat KI în primul tur sau care au ales alți contracandidați decât VVD, să nu se prezinte la vot. “Dacă cumva KI crede că a caștigat deja, nu mai are nevoie de votul nostru!” Și căruța se poate răsturna. Iar el rămâne cu înca o casă și pază SPP până la moarte iar noi cu Viorica!

Nu ne puneți să alegem răul cel mai mic, domnule Președinte! Merităm mai mult!

Preluat de pe blogul lui Sorin Paveliu.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

4 thoughts on “Nu ne puneți să alegem răul cel mai mic, domnule Președinte!

 1. emil

  Votam raul si casa cea mai mare. Viorica Vasilica are vila de 400 metri patrati nu ca Iohannis de 70 mentri patrati…

  Reply
 2. MARGELATU

  ROMANIA VA PUTEA GASI UN LOC IN RANDUL TARILOR CIVILIZATE ALE LUMII CAND alegerea demnitarilor statului din cei rai pe cel mai puti rau VA FI INLOCUITA CU alegerea celui mai bun din cei buni., pana atunci TARA se prabuseste continuu…………..

  Reply
 3. L.

  Situația ar fi comic-ciudată dacă n-ar fi tristă. Imaginați-vă o țară occidentală în care ar surveni o astfel de situație! După, imaginați-vă un opozant al candidatului care refuză confruntarea (de fapt, prezentarea proiectului lui). Ce câmp de atac mediatic ar avea deschis! La noi, partidul de stânga cu oarece milionari și sociologi de Cluuuj, experți „plecați” din servicii, consultanți benevoli dar care, în urma condamnărilor penale, nu mai au voie în arena politică etc. nu este în stare să-și creeze o strategie și să atace în mega-breșa astfel creată!
  Doi non-candidați au o non-discuție despre ce vor să facă. Și fiecare ne îndeamnă să-l non-votăm pe celălalt.

  (Parcă s-a mai văzut mișcarea aceasta a construirii dușmanului pentru a cădea în mâinile cui trebuie. În Occident, a aplicat-o primul Mitterand când a pus subtil bazele partidului lui Le Pen, mișcare de care a profitat și Macron. Nici tătucul Iliescu n-a regretat ajungerea lui Vadim în turul 2, în 2000. Ca să pari foarte bun, când ești mediu sau mic, îți trebuie un dușman rău sau foarte rău. Când ești pe la nivelul zero, ai nevoie de un dușman catastrofal. Ceea ce nu-i greu de obținut: curvele din servicii și cele din media abia așteaptă un semn să lucreze spre binele țării. Puțin Sun Tzu + cele 36 de stratageme fac minuni încă. )

  Reply
 4. ionas

  Avem de ales intre doua nulitati, una proasta si cealalta foarte proasta.
  Nu cred ca am votat vreodata pentru un proiect in care sa cred.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *