Dorin Tudoran

Iar v-am tras pe nas sau cum să devii refugiat politic

Simplu. Faci ce a făcut Elena Udrea, după care, când Justiția încearcă să te tragă de urechi, tragi tu o fugă la prietena ta Alina Bica, în Costa Rica, și obții statut de refugiat politic pe baza declarațiilor altui oropsit politic – Sebi Ghiță.

Sigur, mai ai nevoie de ceva — foarte multe milioane de Euro, lire sterline, dolari etc. Cam cum a dobândit, prin muncă cinstită, fostul cuplu Dorin Cocoș – Elena Udrea. Le ai? Fugi în Costa Rica. Nu le ai? Dumnezeu cu mila.

În plus, n-ar fi rău să fii prieten la cataramă cu fostul președinte Traian Băsescu, un sfânt al statului de drept. Uite, refugiata lui politică ține legătura telefonic cu dl Traian Băsescu, fiindcă sfaturile acestuia din urmă sunt, deseori, mai utile chiar decât cele ale unei echipe de avocați.

Stai în Costa Rica, comanzi, împreună cu Alina Bica, Breakfast Epicure, aștepți până când cad în desuetudine multiplele state paralele create de foști prieteni deveniți dușmani, și apoi te întorci – bronzat și parfumat – pentru a repune pe picioare statele tale – cel de drept, și cel de stâng, aduse într-o geantă Hermes.

Cum ar veni – “Iar v-am tras pe nas!”

Pe orice parte ai întoarce-o, pentru România e nasol. După ce i-au plecat doctorii, inginerii, arhitecții, programatorii de vârf, doctorii în varii științe etc, acum îi pleacă și refugiații politici.

Cei din urmă sunt implorați să se întoarcă. De ceilalți, pe reprezentanții României Profunde și ai “presei independente” îi doare în pix.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

3 thoughts on “Iar v-am tras pe nas sau cum să devii refugiat politic

 1. Nelu Stiuca

  LISTA INFRACTORILOR FUGARI, PENALI , PUSCARIABILI DIN RO, CU GULERE ALBE, CARE AU COMIS INFRACTIUNI DE CRIMA ORGANIZTA, DE MARE CORUPTIE SI CU FUNCTII POLITICE, ADMINISTRATIVE ORI JUDICIARE ARATA CA STATUL ESTE PESTE NIVELUL DE CRIMINALITATE SI INAPOIERE A ORICAREI CIVILIZATII RETROGRADE DE PE GLOB.
  In Costa Rica se regasesc multi BANDITI cu dosare instrumentate de Ciocilina Bica si prietni de-ai Ciociline NIMFOMANE DE PLESCOI . Cum raspunde MAE , SIE, etc la ceste ANOMALII sau ABERATII…????

  Reply
 2. FQ

  Se numește planning familial deștept: faci bani, apoi copii (2-3 gemeni, ca să rămână unul cel puțin în caz de avort). În România nu se poate, pentru că organele sunt tare blege: numai gura e de ele. Plus că poți să faci semne mafiote cu nasul tău, de sub nasul lor. Caut prin arhivele virtuale ca să văd dacă ministreasa Udrea n-a participat la vreo reuniune cu polițai unde să le fi spus ceva bancuri cu curcani (din care ei urmează să extragă poantele ceva mai târziu). Mare femeie, multe caractere pe lângă ea! (la Buzău s-ar zice „… pe lângă ***** ei!”)

  Reply
 3. Nelu Stiuca

  Un lucru deosebit de grav, il constituie faptul că in ROMANIA dupa 1989 nu s-a tratat MAI INTAI DE TOATE cum era normal , aspectele referitoare la ANTICORUPTIA din Sistemul JUDICIAR si Sistemul POLITIC (deoarece ele fac parte din sectoarele cele mai vulnerabile ale sistemului social). Cele două subsisteme constituie pilonii de baza cu care trebuiea sa se inceapa purificarea exigenta din punct de vedere al moralitatii si integritatii , ca sa ajute ulterior la demararea curaţeniei morale ce trebuia efectuata in societatea românească. In prezent autoritatile principale ale statului, in baza impunerilor (presiunilor) exercitate din partea sistemelor (mafiotizate) menţionate „neglijate?!” INTENTIONAT nu se poate face altceva decat ca cestea sa se conformeze unei consensualitati abisale pentru viitorul poporului roman.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *