Mihai Goțiu

”AU MUNCIT”: Parcul IOR, tocat și nivelat (FOTO)

Așa arată Parcul IOR din București, după asaltul drujbelor și a buldozerelor de săptămâna asta. Așa arată plămânii noștri și ai copiilor noștri. Așa arată ceea ce imobiliarii pretind că e ”dezvoltare”. Așa arată ”responsabilitatea” primarului care pretinde că a apărat parcul…
 
În astă vreme, aud și citesc că au ieșit la protest câteva mii de oameni în București. Cică împotriva transformării orașelor în pușcării. Cică să nu ne transforme ”bogații lumii” în ”sclavi”. Și să ”nu ne fure copiii”. Și ”să nu ne vindem țara”. Păi ce să ”vindem”, măi, oameni buni! Terenurile astea virane și betoanele? Și bine că ne apărăm copiii de pericole fantasmagorice, dar le distrugem viața și viitorul sănătos în fiecare clipă….
 
sursa foto: Grupul de inițiativă IOR Titan

Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *