Mihai Goțiu

”Ecologistii, acesti monstri de mucava, acesti mutzunache de hipsteri metrosexuali…” La cine se referă oare consilierul lui Ponta?

La doar două zile după amplele proteste de stradă pentru salvarea pădurilor, Mirel Palada, consilierul premierului Victor Ponta, s-a gândit că e foarte inteligent să se distreze pe seama ecologiștilor.

”Ecologistii, acesti monstri de mucava, acesti mutzunache de hipsteri metrosexuali care n-au strins in viata lor o punga fe pe cimp, un PET de pe munte si care nu stiu cum miroase balega de vaca. Sa fie natural, dar sa nu puta si sa aiba cod de bare… :) ”, a postat Palada pe pagina lui de Facebook. Asta în timp ce șeful lui promite măsuri peste măsuri pentru salvarea pădurilor. Așa că nu ne rămâne decât să ne întrebăm la cine se referă domnul Palada? La chiar șeful lui? La doamna Doina Pană, mai nou apărătoare și ea înfocată a pădurilor? La protestatarii care au ieșit în stradă? Sau, doar așa, la modul general, fără nicio țintă precisă, că era o zi de luni după-amiaza și nu avea nimic de lucru?

Aaa… pentru cei care cunosc mai puțin personajul. E același care, în calitatea lui de sociolog (?), în toamna lui 2013, când zeci de mii de oameni erau în stradă pentru Roșia Montană, punea pe masa Guvernului un sondaj conform căruia ”doi din trei români susțin proiectul RMGC”. Să recunoaștem, gluma aia a fost mai bună ;) .

mirel palada despre ecologisti


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

11 thoughts on “”Ecologistii, acesti monstri de mucava, acesti mutzunache de hipsteri metrosexuali…” La cine se referă oare consilierul lui Ponta?

 1. alinamp

  e vorba de acel baiat facut doctor de Vintila Mihailescu la SNSPA, care a mai fost odata purtator de cuvant si a fost dat afara?

  Reply
 2. flesh

  Ce societate e aceasta în care un om atât de prost ajunge consilierul prim-ministrului?
  De fapt, ce mă mai întreb, când ponta este prim-ministrul?

  Reply
 3. Tatiana Moca

  Si eu am fost in 9 sambata la noi in Cluj la demonstratia impotriva taierii padurilor’deci ma simt jicnita de vorbele acestei petsoane .Ea e o maimuta daca eu dunt mutzunache ,sunt femeie serioasa doamna!

  Reply
 4. Bianca B

  Atunci cand un om caruia ii lipseste capacitatea de gandire ramane fara argumente, recurge la insulte si injurii.

  Reply
  • vsdrujba

   de tinut minte ideea asta cand apare vreun postac cu acest comportament, indiferent ce sau pe cine sustine!

   Reply
 5. Szalai Laci

  Mirel insa nu pare sa fie metrosexual deloc, si se vede pe moaca lui ca a strans foarte multe peturi din paduri, si datorita lui nu mai sunt gunoaie in Faget ;)

  Reply
 6. pop mihaela

  Ce mascarici ii ala…. Cum vorbeste despre el la pesroana a III-a pe propria pagina de facebook…..

  Reply
 7. Nicolae Pop

  Acestei dejectii a societatii Romanesti ar trebui sa I se dea o lectie pe care sa nu o uite toata viata. Pana si un bou e mult mai dotat intellectual decat stimabilul.

  Reply
  • cristian ioan

   Domnule Nicilae, este o abordare complet gresita!
   dejectie, perfect de acord, dar trebuie sa en intrebma DE CE ESTE ACOLO?!
   Cum de a ajuns consilier al Premierului?!
   in ce fel de societate traiam, daca Mirel Palada detine o functie importanta, platita din banii contribuabililor?
   Nu este un oarecare, ci uul din cei ce stabilesc strategia si modul de actiune al Primului Ministru!
   Ba chiar a Romaniei am putea zice, pentru ca seful Guvernului este cel ce actioneaza zi de zi, nu Presedintele sau Parlamentul …
   OK< sa zicem ca toti ecologistii sunt monstrii, dar la proteste au participat numai eologistii?!
   Numai ecologistii sunt deranjati de jaful padurilor?

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *