Alătură-te

Doriti sa fiti voluntar?

Harta cu situatia actuala a voluntarilor ARC Harta cu situatia actuala a voluntarilor ARC Descarcati „Ghidul voluntarului“, apasand pe imagine Descarcati „Ghidul voluntarului“, apasand pe imagine

 

Daca doriti sa fiti voluntari in proiectul Coalitia pentru o Romanie curata

Ne puteti vizita sau sa ne scrieti si sa ne trimiteti documente la adresa postala de mai jos:
Societatea Academica din Romania
str. Mihai Eminescu 61
Bucuresti, sector 2, cod postal 020071

Ne puteti telefona: 0721 261 509
fax: +40 21 2111477

In caz ca doriti sa ne trimiteti documente in format electronic, ne puteti scrie la adresa de e-mail: contact@romaniacurata.ro

ARC nu poate fi reprezentata/angajata prin voluntarii ei. Orice sesizare transmisa oricarei autoritati a statului de catre voluntari va fi redactata de acestia in nume propriu.

Va incurajam sa deveniti cetateni activi! Daca in calitate de voluntari considerati ca subiectul dumneavoastra este de interes general, puteti trimite textul sesizarii depuse precum si raspunsul primit, catre echipa ARC. Membrii echipei vor decide daca subiectul este relevant si il vor putea posta pe site sau contacta voluntarul sau echipa de voluntari pentru continuarea investigatiilor.

In plus, daca in calitate de voluntar aveti nevoie de sfaturile echipei in privinta formularilor potrivit Legii 544/2001 sau pe parcursul investigatiilor legate de buna guvernare, va oferim sprijinul nostru si sfaturile unei echipe competente.

 

Fa o filiala!

Membrii „Aliantei pentru o Romanie Curata” cred ca numai implicarea nemijlocita poate sa schimbe modul in care functioneaza societatea romaneasca. De aceea fac apel la toti cetatenii romani care vor sa faca fie si doar un efort minimal in aceasta directie.

Crearea unei filiale „Romania Curata” nu presupune, pentru inceput, decat exprimarea unei dorinte in acest sens.

Ulterior, filialele ARC vor avea dreptul sa participe la campaniile Aliantei, sa sugereze noi directii de actiune si sa puna in aplicare initiative proprii la nivel local.

ARC nu poate fi reprezentata/angajata prin voluntarii ei.

Persoanele sau organizatiile care doresc sa faca parte din alianta sunt rugate sa ia legatura cu secretariatul ARC laoffice@sar.org.ro sau la numarul de telefon 021-211.14.77.