Sprijină România Curată!

Site-ul România Curată este cel mai important și mai citit portal al societății civile din România. Împreună am schimbat multe lucruri în perioada 2014-2016 și împreună putem schimba și mai multe în 2017 și în anii care urmează. Inițiat și coordonat de Societatea Academică din România (SAR), România Curată este un proiect al tuturor cetățenilor români care se implică civic. Acum poți susține direct acest proiect și din punct de vedere financiar, fără niciun cost suplimentar pentru tine!

Donează direct in conturile noastre

cont lei
RO85 INGB 0000 9999 0618 4101
cont euro
RO66 INGB 0000 9999 0622 9257
cont usd
RO17INGB 0000 9999 0622 9266

Redirecționează 20% din impozitul pe profit

Orice contribuabil persoană juridică poate direcționa până la 20% din impozitul pe profit (cu condiția ca suma să nu depășească 0,3% din cifra de afaceri) către organizații neguvernamentale. Suma este deductibilă integral la plata impozitului pe profit.

Iată ce trebuie să faceți pentru a sprijini România Curată (proiect al Societatii Academice din România):

1. Descărcați contractul de sponsorizare (format .doc sau .pdf).

2. Completați datele companiei și suma pe care doriți să o redirecționați.

3. Trimiteți contractul semnat la sediul nostru din Bucureşti, str. Mihai Eminescu nr. 61, sector 2.

Îți vom trimite înapoi contractul semnat împreună cu orice alte date necesare pentru viramentul banilor.

Redirecționează 2% din impozitul pe venit

Potrivit prevederilor legale, orice contribuabil persoană fizică poate direcţiona 2% din impozitul pe venit plătit statului către o organizaţie neguvernamentală. Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau o donaţie, ci un sprijin simbolic ce nu implică niciun cost suplimentar, pe care orice cetăţean îl poate redirecţiona către ONG-ul a cărei activitate o susţine.

Ce trebuie să fac pentru a direcţiona 2% din impozitul meu pe venit către România Curată (proiect al Societatii Academice din România)?

Descarcaţi Formularul 230 (de pe site-ul ANAF) dacă în anul 2016 aţi realizat venituri din salarii şi asimilate acestora

Descarcaţi Formularul 200 (de pe site-ul ANAF) dacă în anul 2016 aţi obţinut venituri din alte surse (activităţi independente, cedarea folosinţei bunurilor, profesii liberale, drepturi de proprietate intelectuală etc.)

1. Completaţi unul dintre aceste formulare, de mână, cu majuscule şi apoi semnaţi-l.

2. Completaţi în cadrul rubricii „Susţinerea unei entităţi nonprofit/unităţi de cult” următoarele date:

Societatea Academică din România

Cod de Identificare fiscală: 8370459

Cont Bancar (IBAN) deschis special pentru contribuția voastră la România Curată:

RO85 INGB 0000 9999 0618 4101

3. Depuneţi formularul la oficiul poştal, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire sau la Administraţia Finanţelor Publice de care aparţineţi sau veniţi cu el la sediul nostru şi îl vom expedia noi.

Dacă doriţi să sprijiniţi şi mai mult cauza noastră, puteţi colecta formulare de la colegii de serviciu, prieteni, familie etc, urmând ca un reprezentant SAR să se prezinte la sediul dumneavoastră pentru a le colecta şi a le depune la administraţiile financiare aferente.

ÎMPREUNĂ SUNTEM MAI PUTERNICI ȘI PUTEM SCHIMBA ROMÂNIA!

lant viu daniel vrabioiu palatul parlamentului