Mihai Goțiu

ALERTĂ/ULTIMĂ ORĂ! Guvernul Ciolacu a recunoscut oficial că negociază în secret cu Gabriel Resources! Și că va negocia astfel în următoarele 20 de zile

În așteptarea verdictului legat de cazul Roșia Montană, am dat un interviu pentru Recorder (de la min. 0:50).

 
Între timp, purtătorul de cuvânt al Guvernului Ciolacu, Mihai Constantin a făcut declarații de presă din care rezultă, fără echivoc, că negociază, în secret, cu Gabriel Resources!
 
După ce a declarat că Guvernul n-ar avea nimic împotrivă să fie publică întreaga decizie de la Washington: ”România are tot dreptul ca în aceste 20 de zile, pentru că la nivel de consultant juridic va cunoaște conținutul deciziei, să aibă discuții cu cealaltă parte. (…) Acest aspect este foarte posibil să rămână sub o pălărie de confidențialitate foarte strictă”, a declarat Mihai Constantin, citat de Agerpres.
Adică după ce vreme de zeci de ani, negocierile secrete dintre diferite Guverne ale României și Gabriel Resources ne-au adus în situația de a riscă să plătim miliarde de dolari despăgubiri, Marcel Ciolacu, cu Ponta consilier, continuă să negocieze în secret cu compania canadiană!
Scuzați-mă, dar ori sunt inconștienți ori trădători de țară! Spuneți și voi!

Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *