Romania Curată

Noi protestăm, ei tot taie. Românii ies din nou în stradă pentru păduri

În ciuda demonstraţiilor anti-defrişări, drujbele nu au intrat în vacanţă. Se taie în continuare cu avânt, aşa cum inclusiv România Curată v-a informat (AICI). La finalul acestei săptămâni, românii vor protesta încă o dată împotriva tăierii pădurilor. La Bucureşti, Braşov, Oradea, Suceava, Miercurea Ciuc, Ploieşti, Sibiu şi Sfântu Gheorghe vor avea loc demonstraţii, la fel şi în capitala Marii Britanii, Londra.

În Capitală sunt programate chiar două demonstraţii: un protest în 5 iunie, organizat de Coaliţia de Mediu în faţa Ministerului Mediului (detalii AICI), şi o adunare publică urmată de un marş în 7 iunie, pus la cale de Comunitatea Uniţi Salvăm, Coaliţia de Mediu din România şi Coaliţia “Natura 2000″ (AICI).

La Brașov, protestul este programat în 5 iunie (AICI), tot atunci şi la Oradea (AICI), la Ploieşti, în 6 iunie (AICI), la Suceava, în 5 iunie (AICI), la Miercurea Ciuc, de asemenea în 5 iunie (AICI), la  Sibiu, în 7 iunie (AICI), şi tot în 7 iunie la Sfântu Gheorghe (AICI). La Londra sunt anunţate proteste în 6 iunie (AICI), dar şi în 7 iunie (AICI).

În 9-10, respectiv, în 16-17  mai, românii au mai ieşit în stradă în număr mare, în majoritatea oraşelor importante ale ţării. Detalii despre protestele de amploare din 9 mai AICI. Mii de oameni au cerut atunci prin scandări şi pancarte stoparea tăierii pădurilor.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

2 thoughts on “Noi protestăm, ei tot taie. Românii ies din nou în stradă pentru păduri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *