Cristian Ghingheș

Putem mai mult decât M*** PSD și „noua revoluție” violentă

Mi se pare trist că am început să fiu luat la rost de diverse personaje pentru faptul că nu am dat atenție mesajului cu **** PSD (în sensul că nu l-am preluat). Recunosc, am râs la anumite glume pe marginea acestei zicale, dar nu mă simt ok să o reproduc în spațiul public pentru că știu că pot mai mult.

Dacă asta înseamnă să pierd voturi (că așa mi s-a spus), sunt total ok cu asta. Eu am un set de valori și pun niște principii pe masă după care îmi ghidez activitatea și nu mi le schimb doar pentru că sunt amenințat că nu voi mai fi votat de X sau Y.

Și mai trist mi se pare că din ce în ce mai multe persoane dau mai departe acele postări în care la mitingul de pe 10 august participanții sunt încurajați să fie violenți cu forțele de ordine după ideea că „va fi o nouă revoluție”. Da, va fi revoluția aia în care PSD & gașca se vor putea victimiza până la loc comanda și nimic mai mult.

Mă scuzați, dar nu suntem cu nimic mai buni decât ceilalți dacă am ajuns să fim extaziați de un astfel de comportament și dacă până la urmă asta este alternativa pe care o propunem.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

4 thoughts on “Putem mai mult decât M*** PSD și „noua revoluție” violentă

 1. ilie

  Char te crezi mai bun? Nu-ti dai seama ca bati campii? Hai sictir. Sau crezi ca si expresia asta e indecenta? Mai bine ai pune mana pe dictionar sa vezi ce inseamna „muie” si sa nu mai faci pe pudibondul. Doar niste obsedati, oi fi si tu dintre ei?, inteleg doar conotatia „sexista”…

  Reply
 2. laur22

  @ilie
  Pe bune ?
  Deci muie lui ma-ta shi la tot neamul tau e OK ?
  Altminteri daca voi vretzi sa facetzi o „revolutzie” strans unitzi in jurul lui „muie psd” ori „muie usr” itzi urez mult succes.
  V-atzi adunat la cel mai mic numitor comun care poate sa va cuprinda shi va reperezinta complect shi fara rest mintea shi sufletul vostru. V-atzi adunat in partidul muiei.
  Biiiiine ma.
  Daca asta vretzi sa fitzi asta sa fitzi shi sa nu va miratzi mai apoi cand o sa fitzi tratatzi ca atare.
  Shi da, totzi care ma cunosc itzi pot garanta ca sunt mai bun decat atat, te oftici ?

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *