Dorin Tudoran

Peședintele Victor Xerox – Ponta către Premierul Anton Călin – Moliceanu

Dragă Anton,

1. Îți trimit alăturat un document redactat chiar de mine (la computerul de familie, Xerox, la care mi-am scris și teza de doctorat) în legătură cu niște cercetări pe care le-am promis, dar pe care, conform caracterului, nu le-am concretizat, fiind mai tot timpul în Dubai cu Dragnea să răscumpărăm Vlașca și Teleormanul, ca să le transformăm în Alsacia și Lorena românimii pesediste – nume de cod (fiscal) “Loredana”.

2. Dacă ai ocazia (e un ordin, Moliceanule, nu o rugăminte!) să vorbește la Parchet despre subiect, bine. Dacă nu — și asta ar fi și mai bine — , consideră-l pe fratele Dan Diaconescu ca și numit în funcția de Ministru al Imposturii Naționale. Fă pe dracu’n patru să nu ajungă biletul ăsta la Nuți Udrea, că prietena mea e chiar o apucată și-i dă biletul lui Băsescu și nu-i mai putem suspenda pensia de Președinte acestui animal. Oricum, Anticristul de Băse va huzuri pe milioanele prietenului meu cel mai drag, Dorin Cocoș, tocmai acum, când Cocoș a rămas fără flintă.

rozgalben3. Începutul temeiurilor pentru numirea fratelui nostru drag, Dan Diaconescu, este acesta:

“În absolut orice țară dacă dumneavoastră, jurnalist, eu, deputat, sau oricine altcineva vă duceți la o bancă cu documente false sau vă duceți la o licitație publică și depuneți o ofertă falsă, în acea seară ar trebui să dormiți la Poliție. Mai puțin situația în care, fiind aliatul Partidului Democrat, dar și marea speranță de reformă a României, România Dreaptă, cu Dan Diaconescu. Mai puțin această situație. “

Motivația întegrală o găsești aici. Pune-o pe siteul Guvernului, ca să nu ne mai acuze fasciștii lui Băse că umblăm cu căcaturi, când noi umblăm doar cu pasărea națională – cioara vopsită. N-avea nicio grije, nașu’ meu și al multor altora, George Maior, e permanent în spatele tău, pe funcția de Cocoașă de Prim-ministru.

4. Mâine semnez și-ți trimit decretul de numire al verișorului meu iubit, Gruia Stoica – va fi Ministru al Tuturor Bunurilor Care Pot Merge pe Calea Ferată. E mai sigur pe șine decât cu motocicleta, crede-mă.

Cum ar spune tovarășul Ion Iliescu – “Așa să ne ajute Dumnezeu, Antoane!”

sursa: dorintudoran.com


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

One thought on “Peședintele Victor Xerox – Ponta către Premierul Anton Călin – Moliceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *