Adrian Popescu

Inspecția Judiciară îi cere Cameliei Bogdan să-și apere reputația, la sesizarea lui Mugur Ciuvică

Inspecția Judiciară i-a dat termen de o săptămână judecătoarei Camelia Bogdan pentru a depune apărări, probe și excepție față de o reclamație înaintată de Grupul de Investigații Politice, condus de Mugur Ciuvică.

Acesta a cerut Inspecției Judiciare nici mai mult nici mai puțin „verificarea condiției de bună-reputație” în cazul Cameliei Bogdan, în prezent exclusă din magistratură.

Prezentăm mai jos reclamația, integral.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

4 thoughts on “Inspecția Judiciară îi cere Cameliei Bogdan să-și apere reputația, la sesizarea lui Mugur Ciuvică

 1. Bérenger

  Deh, așa-i trebuie dnei judecătoare dacă s-a pus cu Felix! Acum trebuie să-i repereze onoarea.
  Urmează mass media care a preluat acuzațiile judecătoarei și i-a stricat reputația stimabilului.

  Reply
 2. ilie

  N-o apar pe d-na judecator. Dar e ceva dubios cand te reclama Ciuvica-pasarica -minte mica…ajuns mare deontolog dupa afacerea dubioasa cu „Armaghedoanele”…

  Reply
 3. L

  Felicitări lui Ciuvică: de la consilier al lui Constantinescu a ajuns mâncător de încărcătură de vidanjă la curtea turnătorului Felix! Numai el putea! Și să-l încalece în asemenea hal grija de climatul etic al spațiului public. Dar cam unidirecțional și, foarte probabil, direcționat. Din întâmplare, judecătoarea l-a condamnat pe „dl Profesor”. Așa cum alții se luptau pentru pace, pe vremuri, Ciuvică sprijină jurnalismul și oengismul independente executând un ordin al șefului.
  Pe vremea turcilor, dacă făceai așa ceva și te purtai în chestiuni domnești ca un bade, primeai gâde.

  Reply
 4. TILICA

  Asa cum NU se justifica CU ARGUMENTE BETON (din drept ) intr-un sistem JUDICIAR sanatos existenta in cadrul M.J. a SECTIEI SPECIALE de anchetarea a magistraților tot la fel nu se justifica nici existenta D.G.A in cadrul MAI.
  IN nici o tara din lume nu mai vorbim de U.E nu exista asemenea ATROCITATI JUDICIARE. ALOOOOOOOO…….. ROMANIA TREEEEEEEEZESTE……..-TE .
  STATUL MAFIOTIZAT NU POATE FI CONFUNDAT NICIODATA NICI MACAR DE CEL „MAI VENERABIL PROST” CU STATUL DEMOCRATIZAT .

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *