Romania Curată

”Echipa de filaj să facă public filmul accidentului”. Sebastian Ghiță, membru al Comisiei de Control a SRI din Parlament, despre accidentul în care ar fi murit patronul Hexi Pharma

”Mâine ne vom întruni în Comisia Parlamentară și vom cere ca echipa de filaj să facă public raportul și filmul accidentului”, a spus deputatul Sebastian Ghiță, membru în Comisia de Control a SRI, într-o declarație consemnată pe tolo.ro, la scurt timp de la accidentul în care ar fi murit patronul Hexi Pharma, Dan Condrea.

”Cum să nu existe?!”, a mai afirmt Sebastian Ghiță, întrebat dacă e sigur că a existat o echipă de filaj. ”După un asemenea scandal public să nu existe este imposibil. Aici nu vorbim despre cineva care a furat din rația de mîncare, ci care a participat la o operațiune criminală de pe urma cărora au murit, probabil, zeci de mii de oameni prin infecțiile nosocomiale. Cum să nu fie urmărit în fiecare moment?”, a spus Ghiță.

Citește tot ce a spus Sebastian Ghiță pe tolo.ro.

***

Citește și:

Ce aflăm din execuția lui Dan Condrea

Suntem în război? Expert SAR: ”Ascunderea infecțiilor din spitale produce 80.000 de morți evitabili în fiecare an”

Scandalul Dezinfectanților. Cum și cine a fondat Hexi Pharma cu sediul în Spitalul Universitar București condus de Sorin Oprescu


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *