Un sef la sase angajati, la Agentia Nationala Antidrog

Verificarile Corpului de Control al ministrului de Interne au scos la iveala ca in Agentia Nationala Antidrog exista un sef la 6 angajati, procentul incalcand prevederile legale, scrie ziare.com

Pana acum 3 luni, cand Ministerul de Interne s-a reorganizat, organigrama cuprindea, numai in aparatul central, 127 de posturi, dintre care 20 erau de conducere, informeaza Realitatea TV.

Mai mult, 40 dintre angajati erau… inruditi: soti, frati, surori, verisori, chiar si nepoti, care se luptau cu drogurile.

Cei 20 de sefi primeau, in total, 150.000 de lei – bani de salariu. Mai erau si veteranii din sistem: 11 la numar, care, desi pensionari, au fost reangajati si care, prin cumul, castigau cate 27.000 de lei fiecare.

In teritoriu, Agentia Antidrog are peste 240 de angajati, iar statul cheltuie lunar 650.000 de lei pentru salariile lor.

Reorganizarea a mutat insa insitutia in subordinea Inspectoratului General al Politiei Romane. Acum, agentia are 5 sefi, ale caror salarii insumeaza doar 30.000 de lei, de cinci ori mai putin decat ale fostilor.

Sursa ziare.com


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *