Mihai Goțiu

Un penal cu acte și un acoperit al serviciilor secrete decid la RTV cine poate lucra în presă, pe motive de sănătate?! CNA, mai exiști sau ești deja desființat?

UITE cine o atacă pe Iulia Marin și-i contestă dreptul de a fi lucrat în presă, la doar la câteva zile de la tragica ei dispariție: un condamnat penal definitiv, un acoperit în presă al serviciilor secrete, la televiziunea unui fugar urmărit penal!

Așadar, avem așa:

 • O televiziune, RTV, finanțată din banii unui fugar, urmărit penal, Sebastian Ghiță, și ”vedeta” postului, Victor Ciutacu.
 • Un invitat care e penal cu acte (condamnat penal definitiv pentru violență), Mirel Palada.
 • Un invitat care e un auto-denunțat fost acoperit în presă al serviciilor secrete și fost turist de lux în Noua Zeelandă al companiei care voia să distrugă Roșia Montană, Robert Turcescu.

Deci personajele astea îi contestă dreptul de a munci în presă unei persoane care suferă de o afecțiune psihică și pentru care munca în echipă e o terapie în sine?! Să mai spunem și că banii ăia pompați în RTV de Sebastian Ghiță vin și din numeroasele contracte cu dedicație pe care le-a avut cu sistemul de sănătate din România?

Ce e prea mult, e prea mult, să ajungă condamnații penali și acoperiții din presă să decidă cine are voie și cine nu are voie să lucreze în domeniu! La televiziunea unui urmărit penal!

Dacă CNA-ul (Consiliul Național al Audiovizualului) doar se face că lucrează și după mizeria asta, atunci se poate desființa, că înseamnă că ori n-are nicio putere, ori e atât de aservit serviciilor și politrucilor că nu-și mai are niciun rost.

Detalii despre emisiunea asta jenantă, pe Libertatea (aici).

Citește și:

SOLIDARITATE: Peste 300 de redacții, asociații medicale, ONG-uri și personalități civice protestează față de discursul urii de la România TV, în cazul morții ziaristei Iulia Marin


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

4 thoughts on “Un penal cu acte și un acoperit al serviciilor secrete decid la RTV cine poate lucra în presă, pe motive de sănătate?! CNA, mai exiști sau ești deja desființat?

 1. ionas

  Doar cei trecuti de o anumita varsta urmaresc, in mare parte, posturile TV in chestiune.
  Internetul distruge televiziunile care au fost in voga o mare perioada de timp.
  CNA-ul va avea putere pe un domeniu tot mai mic si nesemnificativ

  Reply
 2. zoli

  Toti trei sunt agenti acoperiti dl Gotiu. La diferite servicii secrete. Numai ca na… nu putem dovedi.

  Reply
 3. Razvan

  Pai CNA (nu ca n-ar fi de recomandat sa reactioneze) nu prea poate sa-i atinga „dureros”!
  „Dureros” ar fi sa se apeleze la firmele care le dau publicitate (cu sugestia ca, daca vor continua, sa fie boicotate) si, MAI ALES, un apel cu o lista luuunga de semnaturi, catre Guvern, sa NU mai subventioneze acest post!
  Sa nu uitam si sa aratam si obrazul Guvernului: „deci Guvernul Romaniei e de acord cu discriminarea si cu demonizarea celor bolnavi?” – sau cam asa ceva)

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *